Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóvá tennétek párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóvá tennétek párotoknak hogy hol a pénz?

Figyelt kérdés

Amióta összeköltöztünk külön kasszán vagyunk.

Viszont lakbért nem kell fizetnünk ( segítségként a spóroláshoz) és nagyon sokmindent vesznek nekünk vagy szinte alig kell főzzünk..

Ennek ellenére én semmit nem költök magamra így tudok félre tenni.

Ő viszont egy bizonyos szinten van már lassan 2éve.

Neki szuleim még a vállalkozását is segítik így többnek kéne maradjon abból is neki.

Viszont nem jut feljebb annak ellenére hogy őt is segítik nem kicsit..

Hiába próbáltam vele erről beszélni, mérges lesz és ledorgál hogy nekem csak a pénz..

2021. okt. 21. 17:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen de pont ezért is kap ő is segítséget a vállalkozásához meg kapunk dolgokat hogy minél többet tehessük félre..ezáltal ne kelljen majd annyi hitel
2021. okt. 21. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Amíg külön kasszán vagytok, addig ez ilyen.
2021. okt. 21. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:
71%
Ezert fontos az hogy egy penzugyileg erett gondolkodas modja legyen a kapcsolatban eloknek. A te viselkedesed se a legjobb de a baratode kritikan aluli. Vagy szakitani kell vagy kezelesre menni
2021. okt. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!