Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza lenne a nőnek, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne a nőnek, akivel ismerkedek?

Figyelt kérdés
Ő szempillás és műkörmös, és nagyon lenéz engem, amiért tanár vagyok. Azt mondta, hogy ennél aljább szakmát el se tudna képzelni, és ő legalább sok pénzt keres, és hivatása van. Szerintetek, ér annyit egy tanár munkája ( ha szívvel lélekkel csinálja) mint egy műkörmösé?
2021. okt. 20. 20:25
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem troll, de sajnálom, ha bárkit felkavartam ezzel. ( Elég beleolvasni a kommentekbe mostanában bármilyen edulineos, vagy 444-es cikk alatt, és sok hasonlót fogsz találni).
2021. okt. 20. 22:31
 32/46 anonim ***** válasza:
79%
Pillás-műkörmös hivatás? Sz@rok befelé...
2021. okt. 20. 22:33
 33/46 anonim ***** válasza:

Szívesen megnéznék azért egy olyan cikket , ahol tényleg van ilyen beíràs.

És tényleg megnyugodnèk, hogy nem trollkèrdès

2021. okt. 20. 22:53
 34/46 anonim ***** válasza:
Visszatért a tanárbácsi :)
2021. okt. 20. 23:19
 35/46 anonim ***** válasza:
67%

Szempillás🤣🤣🤣

A hivatás 🙈🙈🙈

2021. okt. 20. 23:46
 36/46 anonim ***** válasza:
97%

Tanár vagyok és tizenX év után tértem vissza a pályára (magyarán másból is meg tudtam élni elég sokáig). Viszont amikor láttam, hogy hogy tol ki a gyerekekkel az oktatási rendszer, akkor úgy döntöttem, hogy beleállok és igyekszem másképp csinálni. Mivel az ajtót továbbra is magunkra csukjuk, ezért megtehetem, hogy gondolkodni tanítom a gyerekeket a sok felesleges tudás helyett. Ez az én személyes forradalmam. Mellette pedig magántanítványozok, hogy élni is tudjak belőle (egyébként csak magántanítványozásból nem lehet olyan jól élni, van ismerősöm, aki csinálja... csak heti 50-60 órával jön ki neki annyi, amennyiért megéri...).

A kérdezőnek igaza van abban, hogy bármilyen cikk alatt a kommentek tele vannak a tanárok iránti gyűlölködéssel. Egy korábbi munkahelyemen kutattuk ennek az okait és arra jutottunk, hogy a médiának ebben óriási a felelőssége.

Én egyébként azt veszem észre, hogy jellegzetesen azok gyűlölködnek a tanárokkal szemben, akik nem vitték túl sokra az életben és ezért a tanáraikat hibáztatják, akik próbáltak nekik megtanítani valamit. És igen, sok rossz tanár volt/van, akár még tényleg hibásak is lehetnek a személyes kudarcokért, de nem kellene ezt minden tanárra vetíteni.

2021. okt. 20. 23:50
 37/46 anonim ***** válasza:
7%
Mivel nőből van, szerinte egyedül a külső határozza meg egy ember értékét, a belső értékek és az intelligencia nem jelentenek számára semmit. Emiatt gondolja így.
2021. okt. 21. 07:47
 38/46 anonim ***** válasza:

Én szülőként csodálom, hogy egyáltalán vannak még tanárok, és próbálják döcögve is vinni a gyerekek oktatását.

Csak az online/hibrid oktatás alatt volt az én reszortom 2 gyerek "tanítás", és le a kalappal, hogy ők 30 gyerekkel csináljak nap nap után.

Oké, hogy trendi hülyének lenni, de ma melyik szülőnek van ideje és vagy pénze otthon tanítani a gyerekét kb mindenre? Most a "proli műkörmös" gyereke honnan fog megismerkedni a világgal? A tanár csak megmutatja, hogy sok ajtó van(próbálja), de a szülő felelőssége, hogy a gyerek merre halad, ne hárítsunk mindent a másikra. Én max annyit kérdezek, hogy ha látja, hogy sík hülye, miért engedi tovább, vagy jelezze, hogy azok csak kegyelem kettesek, de ennyi.

Szóval, aki elnézni a tanárt az nettó hülye.

2021. okt. 21. 08:23
 39/46 anonim ***** válasza:

Èn továbbra is szkeptikus vagyok ,

mèg mindig nem kaptuk meg a cikkeket

2021. okt. 21. 09:26
 40/46 anonim ***** válasza:

Aki nem pedagógus vagy nincs a családban pedagógus, az nem nagyon érzékeli, hogy jelenleg óriási hiány van pedagógusból. Kezdehetem az óvodapedagógustól az egyetemi tanárig bezárólag. Jelenleg, több ezer betöltetlen állás van. Ugye a kérdés: és akkor mi van!?Az van, hogy a hiányzó órákat a többi pedagógusnak kell letanítani, plusz díjazás nélkül. Nincs túl óra, nincs helyettesítési díj. Képzeljük az említett műkörmöst, ha valaki helyett kell dolgoznia! Egyből kérdezi, hogy akkor mennyi lesz a túlóra!? Nos, semmi! Örülj, hogy dolgozhatsz. Az ezzel járó adminisztratív dolgok is a helyettesítőn maradnak. Szóval, aki úgy gondolja, érzi, hogy a tanár heti 40 órát dolgozik, az óriásit téved. Kb. 60 órát dolgoznak az intézményekért. Heti 20, havi 80 óra plusz és ez nincs kifizetve, hanem az állam zsebébe marad, mivel hoztak erre vonatkozó törvényt, hogy miért ne kelljen fizetni.

Aki nem hiszi, járjon utána az általam leírtaknak.

És jön a gyerek és a szülő!

Egyszerűen, a sok plusz munkától normálisan nem marad ideje felkészülni az órákra. Nem tudja megtervezni a következő hetet, mert több heti lemaradásban van az adminisztrációval, amit lehet majd az áhított nyári szünetben pótol, mikor mndenki a starandon van, ő pedig a számítógép mellett küldözgeti az elmaradt jegyzőkönyveket az Oktatási Hivatal felé.

Mi a probléma ezzel? Az, hogy a gyermek egyre kisebb minőségi oktatást kap, hiszen nem csak a tanár, hanem a tanított gyermek is amortizálódik. Ezért kell magántarokhoz járni, mert egyszerűen nem kapja meg a minőséget az iskolában.

Mai főiskolák és egyetemi pontszámait nézve megállapíthatjuk, hogy akik most bekerülnek ide, azok régen a környékére nem mehettek ezeknek az intézményeknek, mert a tanulmányaik max.egy középskolai végzettségre voltak elegendőek. Ma már olyanok kerülnek be és sajnos végeznek, akitől az ember sírva fakad, hogy Úr Isten, ez eltudta végezni az egyetemet!?

Nem folytatva tovább, ha nem fordítunk nagyobb figyelmet az oktatásra, ezen belül a pedagógusokra, akkor ne csodálkozzunk, ha gyermekeinkból nem lesz versenyképes, széleslátószögű felnött, aki az élet több területén is megtudja, megtudnál állni a helyét! (itt jegyzem meg: lehet az is a cél, hogy nem kell sok okos ember nekünk, akik okoskodnak)

2021. okt. 21. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!