Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza lenne a nőnek, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne a nőnek, akivel ismerkedek?

Figyelt kérdés
Ő szempillás és műkörmös, és nagyon lenéz engem, amiért tanár vagyok. Azt mondta, hogy ennél aljább szakmát el se tudna képzelni, és ő legalább sok pénzt keres, és hivatása van. Szerintetek, ér annyit egy tanár munkája ( ha szívvel lélekkel csinálja) mint egy műkörmösé?
2021. okt. 20. 20:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

11

Milyen szakos tanár a feleséged? A szakos tárgyakkal bőven van lehetősége, a tanári végzettség nem csak egy tanári végzettség, hanem van, akinek két szakmát jelent. Ha a szándék megvan benne, igazán próbálkozhatna, nem minden a kor egyáltalán. Reál szakos ismerősök körében gyakori, hogy elfogadtatják a minor (vagy minek nevezzem) tárgyakat egy alapszakon, amit elvégeznek két év alatt, aztán szevasz, van így vegyész és informatikus ismerősöm is. Ismerek olyat, akinek a testnevelés szakos tanár párja személyi edzőnek ment és még azzal is jobban keres. Nem is kellett neki külön papír. De még az is jobban megéri, hogy elmegy egyetemi óraadónak, szakoktatónak vagy akármilyen más területen trénernek stb. Nem sokkal magasabb a bér, de még az is magasabb és több a lehetőség... Szabadulni az állami szférától könnyebb nekik, mint egy orvosnak például, akinek ahhoz, hogy magánba menjen, kell jobban tőke.

Nem tudom és nem akarom őt hibáztatni, de ha valami ennyire nem akar menni, azt el kell engedni és mindenáron próbálkozni bármivel, ami izgalmas lehet. Tudom, hogy elsőre esélytelennek tűnik, de semmivel nem veszít többet, ha úgy marad ebben a helyzetben, hogy közben jelentkezik ezer olyan helyre, ahol egy kicsi esélyt is lát arra, hogy jól jöhetnek a kompetenciái. A tanárnál kevés szakma embere szorgosabb és tanulósabb, ez már önmagában is érték. Főleg, hogy mellé tud bánni az emberekkel (legalábbis tanult róla, hogyan kell).

2021. okt. 20. 21:05
 22/46 anonim ***** válasza:
73%
A prostik egy része is lenézi a fizikai munkásokat vagy az "aktatologató" alulfizetett személyeket, mondván, hogy ők gyorsabban megkeresik a pénzt és nem olyan lúzerek, mint a dolgozók. Valamilyen szinten igaz, de ettől nem lesz jobb íz a szájukban...
2021. okt. 20. 21:08
 23/46 anonim ***** válasza:

17-esre és a kérdező többi kommentjére válaszolva: teljesen egyetértek a mondandóddal. Illetve annak tudatában, amit a pályaváltásról írtál, nem is értem a helyzetedet. Van egy ismerősöm - volt kollégám, ő pszichológusból/kutatóból képezte át magát adattudóssá (vagy mi ennek a magyar neve) és nála is ment eleinte ez a szánalmas lenézés azoktól, akikkel ismerkedett, illetve az alacsonyabb végzettségűektől, akik azt hitték, hogy övék a világ, mert több a fizetésük. Mert hogy ja, pszichológus, hát akkor ő is csak egy bölcsész, szar fizu, sokra mentél vele grat. Nagyjából ez volt a szint. Anno sokat mesélt arról, mennyire megbénította ez a pályaváltásban, pedig senki sem tudta, hogy mi van még ott, ahonnan az addigi tudása jött, hasonlóan penge és szívvel-lélekkel szakember volt egyébként, csak mint tudjuk, a kutatók is egymás alá licitálnak, hogy egy projektet megkapjanak, főleg ha még nincsenek doktori képzésen, csak a szakma és az akadémiai halmaz között valahol.

Engedd el ezt a lányt, a mondandóm rövid lényege ennyi a kérdéshez. Egyszerűen értetlen és ez már tisztán látszik ema válaszaidból kivéve.

A többieknek pedig köszönöm szépen, hogy válaszoltak a 7-es kérdésemre e köszönöm, hogy nem vettétek sértésnek. Tényleg nem annak szántam, csak nem hagyott nyugodni a kérdés már jó ideje.

2021. okt. 20. 21:20
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
A műkörmös lenézi a pedagógust a munkája miatt? Ez most ugye egy vicc?
2021. okt. 20. 21:29
 25/46 anonim ***** válasza:
80%
Amugy a kormos is nehez munka, sok agyhalottat kell hallgatni, akik azt hiszek, hogy a mukoromtol szebbek lesznek. Hat elarulom, hogy sztem nagyon alja a mukorom. A gellakk, meg egy szep francia manikur jol tud kinezni, de a mukorom hanyadek.
2021. okt. 20. 21:37
 26/46 anonim ***** válasza:
84%
Sosem voltam pillásnál, sem műkörmösnél, ez egy olyan szakma, amit kitaláltak és elérték, hogy menő legyen bizonyos körökben. Sztem felesleges. Nem mondom, hogy nem dolgozik meg a pénzéért, de sok esze nincs, ha bárkit lenéz. Tanárnak meg menjen, aki szerint könnyű, szerintem nem az. Pláne mostanában. De rájuk szükség van, pillás nélkül meg egész jól elvan az ember.
2021. okt. 20. 21:42
 27/46 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén szólva szerintem nem.

A legtöbb tanár egy f4szfej, aki semmihez se ért. Pl a gimis némettanárom szótárból nézte a szavakat ha kérdeztük hogy van x németül. Tesitanár az a kategória, aki még gyárba operátornak se kellene.

A tanári fizu 0. A legtöbb tanárom (még egyetemi tanár is) csöves kinézetű volt, turiból öltözködött.

Bunkónak bunkó volt, az tuti.. De legalább őszinte.

2021. okt. 20. 21:44
 28/46 anonim ***** válasza:
95%
Hát, szerintem a tanár, főleg az irodalom/ történelem/ nyelvtanár, a létező legszexibb hivatás, de nekem ilyen tanárfétisem van, szeretem az okos férfiakat. Hogy lehet ezt lenézni?!
2021. okt. 20. 21:49
 29/46 anonim ***** válasza:
74%

27.

Akkor jól összeillenének a műkörmössel akik pedig általában amolyan "igazi proli" nők szoktak lenni, akik ugyan külsőre jól néznek ki, de nagyon ostobák és általában a "proli kódex" alapján gondolkodnak, este nézni kell a Való Világ 2324223 szériát, "olvasmányok listáján" szerepel a Blikk meg a többi szennylap és fő "közéleti témák", hogy szegény LagziLajcsi tegnap köhögött meg a KordaGyurifelesége 80 évvel ezelőtt egyszer leesett egy hintáról gyerekként, micsoda trauma.

2021. okt. 20. 21:58
 30/46 anonim ***** válasza:
Trollkérdés "gonosz műkörmös, aki lenézi a tanítót" ízesítéssel.
2021. okt. 20. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!