Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van okom aggódni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom aggódni, hogy elcsábul a párom?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok együtt a barátommal, aki 35 éves, én pedig 42. Nem volt még nagyobb konfliktusunk, jól megvagyunk, tavaly össze is költöztünk.

Kb. egy hónapja sétáltunk bent a városban, amikor szembejött velünk egy fiatal nő, mosolyogva köszönt nekünk. Párom (miután visszaköszöntünk) szeme teljesen felragyogott, amikor azt hitte nem látom, óvatosan hátranézett a nőre. Azt mondta, még régebbről ismeri, amikor pultos volt a csaj egy helyi kávézóba és egy időben sokszor ment oda a párom.

Még azon a héten a baráti társaságban szóba jött ez a csaj, mondta valaki, hogy ismét szingli. A pasik egyből lecsekkolták facebookon. Szép nő, elismerem és fiatalabb is, 29 éves. De a páromon ismét láttam, hogy jobban érdekli ez a téma, mint ahogy mutatni próbálja. A nő egy helyi boltban dolgozik és azóta a párom sokszor megy oda vásárolni. Volt, hogy én is elkísértem, kíváncsi voltam hogy viselkednek. A csaj kedves volt és barátságos, de távolságtartó. Inkább az én szemembe nézett, mint a barátoméba. Aki egyébként le se vette a szemét a nőről, sőt inkább hozzá állt jó közel.

A tetejébe még egy dolog történt: tegnap a párom egyik haverja (kicsit spicces állapotában) elszólta magát, hogy pár éve nagyon hajtott a barátom erre a nőre, totál odavolt érte de akkor még a csaj kapcsolatban volt.

És látom a barátomon, hogy most sem hagyja hidegen, de abban is biztos vagyok, nem próbálkozott be - még.

Ti mit gondoltok, van okom aggódni? Bocsánat ha hosszú lett, de mindent le akartam írni, hogy érthető legyen a félelmem.

2021. okt. 20. 10:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
38%
Huseges ember sincs fabol, es ebred benne vonzalom masok irant, ami nem vezet sehova. Spontan osztonos vonzalom, amit a gondolatrendorseg nagyon sok embernel lebuktatna.
2021. okt. 20. 14:36
 12/41 A kérdező kommentje:
Igen, 11-es, értem amit írsz. Na de ha a csaj egyszer csak úgy gondolná, hogy miért is ne alapon lefeküdne a barátommal, és elkezdene flörtölni vele, célozgatni, akkor a többi válaszoló szerint is már ugrana is rá a barátom.
2021. okt. 20. 15:57
 13/41 anonim ***** válasza:
89%
Lapát.
2021. okt. 20. 16:06
 14/41 anonim ***** válasza:
61%
Biztosan nem kéne neki kétszer mondani, de ez, amit levezettél gondolatban, csak fantázia. Nem kéne szerintem ennyire görcsösen tartanod a csajtól, így bevonzod a rosszat, észreveszi a barátod is, amitől még jobban vérszemet kap. Próbálj megnyugodni, bízz önmagadban, mert különben tényleg más karjaiba kergeted!
2021. okt. 20. 17:57
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy nem értem mit félted ezt a pasit. Egy nagy rakás szánalom, olyan csaj után koslatni akinek pasija van... Igazából már azt se értem hogyan tudta együtt lenni egy ilyen szánalmas alakkal. Nincs neked önbecsülésed?
2021. okt. 20. 23:55
 16/41 A kérdező kommentje:
Mert azelőtt jól elvoltunk, úgy éreztem megbecsül. Amióta együtt vagyunk sose adott okot arra, hogy elbizonytalanodjak vagy féltékeny legyek.
2021. okt. 21. 10:56
 17/41 anonim ***** válasza:
85%
A lanyom meg csak most lep az ismerkedos fazisba. De mar tiktok videokat nez arrol, hogy lehet felismerni a red flageket. Mennek a szituaciok es a jobb felso sarokban a red flag szamlalo. Szerintem ez az. Marpedig amint felismered a szitut, onnantol kalap-kabat. Ne hezitalj, az ilyen el nem varrt dolgok rendszerint idozitett bombak.
2021. okt. 22. 13:59
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem birnám a helyedben. Szernntem ekkora rajongás nem fér bele, az meg pláne nem, hogy meg se lehessen beszélni.
2021. nov. 29. 20:57
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem hogy velem ilyen sosem történhet, mert a csaj mindig őszinte volt (én a srác vagyok), és ezelőtt nem adott okot arra hogy gyanakodjak, mégis elcsábult. Nem történt végül semmi, de nem rajta múlt.
2021. nov. 29. 22:48
 20/41 anonim ***** válasza:
51%
Igen van okod, fiatalabb csajok ra vadászik.
2021. nov. 30. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!