Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de mégse?

Figyelt kérdés

"Nem mondom azt, hogy nem szeretlek, de azt se, hogy igen" Ezt mondta nekem a barátom. Hét hónapja vagyunk együtt, de ő azt állítja nem képes ennyi idő alatt beleszeretni senkibe se az exével való régi sérelmek miatt, de kedvel engem.

Engem ez nagyon rosszul érintett.

Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel, mert én szeretem őt.

Ti mit gondoltok? Érdemes még várni egy ilyen emberre, hátha belém szeret vagy inkább már most szakítsak vele?

Előre is köszönöm válaszaitokat!

2021. okt. 18. 03:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer a válaszokat!

Egyetértek veletek, felnyitottátok a szemem. Ennek így nem sok értelme van.

2021. okt. 18. 10:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak végig bennem volt az, hogy de valamilyen szinten mégiscsak szeret, érezteti is velem. De ha ennyire nem biztos önmagában, és ott van benne az, hogy nem tudja azt mondani, hogy, szeret.. sok jóra nem számítanék a jövőben se.
2021. okt. 18. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretne is maradna az a felállás hogy akkor is bizonytalan vagy mellette vajon meddig szeret miert mondja ritkán, ha 2 3 havonta is kinyögi akkor meg orulhetsz mint majom a farkának.

Az ilyenek akik tartják a 3 lépést, azok kapcsolatban is ilyenek.

2021. okt. 18. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem várnék, ez nagyon megalázó.
2021. okt. 18. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy szeret, ahogy kéne. Azt az érdekei miatt teszi, nem szeretetből, mert akkor nem lennél mellette te sem. Szerintem is rohadt megalázó.
2021. okt. 18. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha igen, van egy hónapja, hogy összeszedje magát."

Adsz egy hónapot hátha belédszeret? Vagy mi? Ezzel csak megaláznád magad. A kellesz és a szeretlek között hatalmas a különbség.

2021. okt. 18. 15:08
 17/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:

16: Ebben így igazad van. Revideálom amit írtam. :)))

Kérdező #12: ENNYI. :)))

2021. okt. 18. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!