Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne maradnál egy ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Te szereted a lányt, ő viszont nem szeret téged. Néha csináltok egy közös programot, és szexelni is szoktatok, ami közepesen jó.
2021. okt. 17. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Ezt miert hivod kapcsolatnak :))
2021. okt. 17. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

ez nem kapcsolat, ez a lány részéről olyan, mintha barátok lennétek, mi az ami vonz egy ilyen hideg nőben?

kevés önbizalmad lehet, ha itt tartasz..bocs

2021. okt. 17. 15:42
 13/20 A kérdező kommentje:

#11: Ezt nem értem. Egy emberi kapcsolatnak ezer formája van.. nem azt írtam, hogy ez párkapcsolat.

#12: Mi köze van az önbizalomnak ahhoz, hogy beleszerettem valakibe? És miért barátság az, ha szexelünk? Vagy ez csak valami buta provokálás?

2021. okt. 17. 15:49
 14/20 harebell ***** válasza:
88%
Viszonylag friss kapcsolat és ha jól értem, (még?) nem is tekintetek rá párkapcsolatként. Beszéljétek meg, terveztek-e komolyan együtt, illetve hogy ő pontosan mit érez, mit szeretne. Én személy szerint csak akkor maradnék vele, ha komoly kapcsolatot szeretne és kialakulóban vannak érzelmei. Lazább kapcsolatot szerintem nem jó ötlet fenntartani, ha az egyik fél szerelmes.
2021. okt. 17. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Màssal is így volt ? - kérdezz nyugodtan rá mert lehet ő ilyen.

Neked így megèri?

2021. okt. 17. 16:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után még a menyasszonyom se mondta ki, hogy 'szeretlek', de éreztem, szavak nélkül sem volt kérdés.
2021. okt. 17. 16:07
 17/20 anonim ***** válasza:
8%
Én sem szeretem a párom, de mivel nincs más elvagyok vele... A szex pedig csak az ő örömére van... Nem tud kielégíteni sehogy..
2021. okt. 17. 17:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17-es Ez neked miért jó? Minimum a szexnek kell működni.
2021. okt. 17. 17:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Nálunk a szex nem rossz. Van hova fejlődni, de ő szerintem élvezni, többször is elmegy minden együttlétünkkor.
2021. okt. 17. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Na eddig a kérdésig olvasgattam ezt a topikot. -50es önbizalmi szinttel rendelkező, alapvető fogalmakkal tisztában nem lévő, ostoba, értekrendzavaros, bántalmazó kapcsolatra "vágyó" sérült emberek írják ki ide a kérdések 90%át, amikről az 1. mpben süt az egyértelmű válasz.

Kérdésre a válasz: egyetlen olyan nő volt, van és lehet, hogy lesz is az életemben, aki mellett így is maradnék, azért mert borzasztóan szerelmes vagyok belé évek óta, rajta kívül mindenki mást elhajtanék a búsba, ha csak ki akarna zsigerelni és a csicskájává tenni.

2021. okt. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!