Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyanokat csinal ami bizalmatlanságot vált ki, akkor miert hord el féltékenynek csak mert kifejezem a nem tetszésem?
Telefondugdosás, eltakart csetek uzenetek, ha ír, hátrafordul egy sarokba, meg ilyenek.
Ha rákérdezek meg rámkeni hogy azert mert en vagyok bizalmatlan es nem akar balhet.
Mondom neki pont ezekkel váltod ki.
De ő maskepp latja. Hogy en vagyok bizalmatlan.
Mondtam neki nem. Soha nem is voltam az. Eleve akkor össze se jottem volna vele ha nem hiszek a kapcsolatban vagy benne. Meg emlekezzen már vissza hogy a telefon még csak tema sem volt köztünk.
De ő köti az ebet a karohoz.
Es a továbbiakban vagy elfogadom hogy ő csetelget like olgat egy szo vagy kérdezés nélkul, vagy lehet menni.
Miert nem akar semmit tenni azért hogy ne valtson ki bizalmatlanságot es miert ő tamaszt elvárasokat hogy telefondugdosásra meg stb-re én bízzam mint az elején?
Esélytelen belenézni a telojaba
Ha a halálan lenne se adna ki semmilyen jelszot.
Szerintem nekem semmit nem kell tennem. Csak malmozni.
Befigyel majd neki valaki, aztán mint most, elkezd engem hibáztatni, es kidob.
Már most a szakítast pedzegeti. Inkabb a telefon az első a fontossági sorrendben, mint én.
Szóval a pasik amikor elcseszik egy nő bizalmát, vagy a kapcsolatot, akkor gyorsan beújítanak mást, aki még nem ismeri őt és önfeledt laza még. Amilyen én is voltam.
(Tisztelet a kivételnek aki inkább a kapcsolatba és a saját párjába teszi az energiát)
Én részemről megtettem azt, hogy kértem arra, hogy ne csessze el. Tudja hogy rám számíthat és hogy én szeretem.
Innen nem az én felelősségem szerintem.
Most ilyen feketén látom. De van pár % reményem, hátha szeret.♡
Ezt nem is lehet másnak látni, csak feketènek.
Normális nő nem áll le ilyen suttyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!