Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség vagy kolléganő?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 6 éve vagyunk együtt, és van 2 csodás kislányunk, viszont a kapcsolatunk nem a régi. Nem igazán beszélgetünk egymással, a testi érintkezés is csak egy homlok puszi mikor dolgozni indulok. Viszont van egy kolléganőm akivel kölcsönös a vonzódásunk, és nagyon jól elvagyunk. Úgy érzem magam mellette mint anno a feleségem mellett. Mit tegyek, próbáljam meg kolléga nőmmel, vagy maradjak a feleségemmel?

2021. okt. 17. 00:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező: üdvözöllek a való világban....
2021. okt. 17. 04:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: azt is átgondolhatod: mi történt, hogy idáig jutottatok, a kapcsolat ápolása szempontjából, ki hagyta kihűlni a kapcsolatot?

Volt már hogy leültél a feleségeddel beszélgetni erről: "hozzuk rendbe kapcsolatunkat - akár szakember (párterápia) segítségével, mert ez így nem jó.

Meglepheted virággal, elmehettek valahova hétvégén kettesben, udvarolhatsz neki úgy, mint a kapcsolat elején, így valószínűleg benne is a régi érzések ébrednek fel, ha nem távolodtatok el túlságosan egymástól.

2021. okt. 17. 05:13
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező

1. A feleségéd melletted nőnek érzi magát

2.veszel néha nem csak ünnepekkor neki virágot

3. Dicséred őt, megköszönöd,hogy szívem milyen finomat főztél

4. Havi 2x elmenntek kettesben randira?

Nem azt tedd fel,hogy a feleségem vagy a kolléganő

Hanem azt,hogy én mindent megteszek ezért a kapcsolatert?

Dicsérem,meglepem a feleségem?

Eljárunk kettesbe?

Kezdj el újra azokat csinálni a feleségeddel mint régen

Hétvégén mama tudd vigyázni a gyerekekre, amíg ti elmentek egyet mondjuk egy kellemes fürdőbe

Miért nem ilyenen jár az eszed ?

2021. okt. 17. 05:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ó te jó ég, mennyire szeretnék egyszer egy olyan férjet mint a 9-es.
2021. okt. 17. 06:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es fantasztikusan leirta. Minden szavaval egyet ertek.
2021. okt. 17. 07:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kolléganőd nem kivàncsi a két csodàs kislànyodra, csak ràd.
2021. okt. 17. 07:48
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

16, szerintem a kérdező is úgy gondolja hogy a gyerekekkel majd a feleség nyűglődik, míg ő élvezi az új életét a kolléganővel.

Kétlem hogy ragaszkodna hozzá hogy vele éljenek válás esetén.

2021. okt. 17. 08:34
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Átgondoltam azt amit írtál, bár nem részletezted, de úgy érzem megmenthető még ez a házasság.

Én inkább ebbe fektetnék erőt.

Ott van a 2-kislány, már csak ezért is muszáj lenne megpróbalnotok.

Elmondom mi mit csinálunk, hátha tudsz inspirációt nyerni belőle.

Mi is 6-éve vagyunk házasok, és 7-éve ismertük meg egymást.

Tudom, tudom, közhelyes olyasmit írni, hogy jóban rosszban együtt vagyunk, de így igaz.q

Mi állandóan csicsergünk egymásnak, milyen volt a napunk, mit ettünk, mit érzünk, mit akarunk, állandóan beszélünk.

Ha valami nem tetszik nekem, vagy neki, mi is megsertödünk egymásra mint mindenki, csak megpróbáljuk az egész szituációt kívülről látni, és nem sértődötten egymásnak vágni mindent. Ez baromi nehéz, én amúgyis forrófejű vagyok, nehéz sértődöttségemben visszafognom magam, de megtanultam az évek alatt. Nem kiabálok, nem csapkodom, meghallgatom őt, és hidegfejjel elmondom az ellenvélemenyemet, tehát ezt is megbeszéljük.

Nyilván állandóan dicsérjük egymást, de ami a legfontosabb szerintem, hogy ő tényleg ott van velem. Bármilyen baj történik, ott van ott áll mellettem.

Idővel a kapcsolatból felszáll a rózsaszín köd, és a kötődés, a mély szeretet marad. Szerintem ez a mély szeretet, jóval erősebb a szerelemnél. Lehet bután hangzik ez másoknak, viszont mi ígéretet tettünk egymásnak. Ha bármikor is megtetszik neki, vagy nekem valaki, nem tartjuk titokban egymás előtt. Most még úgy gondolom, egyikünk se feküdne le senki mással, de honnan tudhatnám mit akarok majd 5-év múlva?

Megállapodtunk, ezt is megfogjuk beszélni, nem zárjuk kalitkába egymást, megfogom neki bocsátani ha úgy megy félre, hogy arról tudok.

De egy ilyen kapcsolathoz az kell, hogy együtt legyetek, fejben, szívben, lélekben.

Megpróbálhatnátok elmenni egy terapeutához, biztos mondana érdekes dolgokat.

2021. okt. 17. 08:47
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

A 9es egy klassz férfi!

2021. okt. 17. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
90%

Honnan veszed, hogy kellenél a kolléganődnek?

Azért egy kétgyerekes, nős férfi nem sok mindenkinek kell àm, de hogy egy normàlis nő nem kezdene veled, abban biztos lehetsz.

2021. okt. 17. 09:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!