Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 33 évesen megtartanád a babát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 évesen megtartanád a babát ha terhes vagy?

Figyelt kérdés

Az anyagi helyzet nem a legjobb , csak GYES lenne. Dolgozom, de a bejelentessél játszanak….napi stb.

Ház van. A párom dolgozik főállásban.

2021. okt. 15. 17:44
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem hazudok nyilván jobb lenne ha nem GYES lenne hanem GYED. De ha ez most így alakult, szerintme nem én vagyok az egyetlen.

Nekem ez most ilyen most vagy soha érzés, hiszen 33 vagyok ha most nem tartom meg akkor később már nem valószínű, hogy lesz.

2021. okt. 15. 20:38
 22/38 anonim ***** válasza:

Akkor nem ertelek. Ha minden rendben van az eleteddel, csak a gyes nincs, akkor miert gondolkodsz azon, hogy elvetesd?

Megjegyzes: az en ertekrendem szerint a nem bejelentett munka az nem rendes munka, mivel a munkaltatod kihasznal...

2021. okt. 15. 20:38
 23/38 A kérdező kommentje:
20 Nem csak a GYES lenne.Párom dolgozik főállásban, keres.
2021. okt. 15. 20:39
 24/38 A kérdező kommentje:
22 Már leirtam többször is, de szerintem sokan el vannak varázsolva. Nem én diktálom a feltételeket, mivel kb 40en lennének a helyemre ( csak itt helyben a faluból). És mint irtam ettől csak rosszabbra lenne lehetőség pl gyári munka.
2021. okt. 15. 20:41
 25/38 anonim ***** válasza:
szerintem a te eletedet te iranyitod, de mindegy is most terhesen ugysem fogsz ugralni.
2021. okt. 15. 20:43
 26/38 A kérdező kommentje:

25 Igen én iranyitom, de attól mások véleménye érdekelhet. És parom dolgozik de azért bennem van a kettősség, hogy a GYES azért nem sok....

a másik pedig amit már említettem, 33 évesen ha most bevállalom akkor jo , ha elvetetném akkor már utána nem valószínű h lesz.....

2021. okt. 15. 20:48
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan opció ,hogy GYED EXTRA.Apuka mehet gyedre ,mellette ugyan úgy dolgozhat ,csak az ő fizetése után lesztek jogosultak gyedre.Magad után meg fizeted a TBt.
2021. okt. 15. 20:49
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

az eleted iranyitasa nem a babadra, hanem a karriedre vonatkozott.

mondjuk az mindenkepp igaz, hogyha valaha anya akarsz lenni az eletben, akkor nem a legjobb otlet elvetetni

2021. okt. 15. 20:51
 29/38 anonim ***** válasza:
#27 mellesleg ez is igaz, en is ismerek olyat ahol apuka ment gyedre, mert ugy jott ki jobban a matek.
2021. okt. 15. 20:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. okt. 15. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!