Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi vallomás 40, felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi vallomás 40, felett tényleg gáz?

Figyelt kérdés

45 éves férfi vagyok, Egy volt kolléganőmbe estem plátói szerelembe, úgy, hogy korábban volt egyfajta kölcsönös vonzalom közöttünk, munkahelyi bulikon is érezhető volt a részéről ez a vonzódás, számomra is vonzó volt, jó volt a közelében lenni, de nem léptem, nem közeledtem felé, mert házas vagyok és két gyermek édesapja is, a házasságunk kb 5-6 éve nem működik,elhidegültünk egymástól korábban ebből kifolyólag voltak vitáink, mert próbáltam az asszony tudtára hozni, hogy ez így nem jó, nem vagyok boldog a kapcsolatunkba, ő arra gondolt, hogy csak ki karom használni, pedig csak az intimitás a szeretet hiánya tört fel belőlem. Valahogy látszólag bele törődtem, hogy ez így alakult, már nem firtattam a dolgokat, teljes közömbösség alakult ki közöttünk, ez részben köszönhető volt a napi megszokott dolgoknak, illetve nem jutott időnk egymásra, most sem jut több sajnos :(.

A kollegina szeptembertől másik munkahelyre ment dolgozni, ekkor jöttem rá, hogy nem láthatom napi szinten, pedig az utolsó napokban egyáltalán nem volt közömbös az irányomban, szinte kiáltotta, hogy itt vagyok, mi lesz velünk?! Alkalmat kerestem, hogy láthassam, megbeszéltük egy találkát amelyet mindketten terveztünk, de mindig közbe jött valami, általában a gyerekeket érintő dolgok(szülői értekezlet, oktatási év eleji szülőket érintő programok, stb ). Végül is többszőri csúsztatás után volt egy időpont, amit a volt kollegina az utolsó pillanatban lemondott, valami kisebb ürügyet keresve. majd megpróbáltam másik alkalmat keresni, megbeszélni, de nem is válaszolt, majd végül, arra hivatkozott, hogy megismert valakit ezért nem válaszolt! Ez nagyon kiborított, mert pontosan ettől tartottam, hogy ez az opció lenne a legrosszabb ami történhet! A boldogság lehetősége megérintett, de mégis nagyot koppantam! A találkánk az egy baráti találkaként volt tervezve, ott szerettem volna beszélni az érzelmeimről iránta amit akkor kezdtem érezni, hogy elment máshová dolgozni! Teljesen padlóra tett ez a helyzet, kétségbe esésemben üzenetben írtam le az érzéseimet iránta, a plátói szerelmemről is írtam, na azóta semmi választ nem kaptam tőle, még ráírtam néhányszor, de teljes hallgatás van a részéről, elég megalázó helyzetbe kerültem emiatt, magam alatt vagyok! Az asszonynak is elmondtam, hogy a kapcsolatunk padlón van(amit tudunk régóta), ezért szerelmes lettem egy másik nőbe(persze a szerelmem személyét nem fedtem fel)! Nem tudtam volna megcsalni az asszonyt, már a válást is felvetettem, ami után kiderült, hogy ő is régóta szenved a mostani helyzetben! na most 2 dolog között évődök, az egyik, az, hogy hűtlen lettem, mert igaz, hogy nem történt semmi, de lélekben elfordultam a házastársamtól, már ez a vívódás jó pár hete zajlik, végig gondoltuk a házasságunk megmentését, is, de bennem van a szálka a több éves szenvedésért, a plátói vonzódás is még igencsak működik, pedig teljes hírzárlat van irányomban, nem tudom elfelejteni, a boldogság lehetőségét amit ilyen módon elvesztettem, korábban ami előtt jelezte, hogy megismert valakit, meg sem nézte az üzeneteket, de amióta felfedtem az érzelmeimet megnézi, és csak ennyi, semmi válasz se pozitív, se negatív. Padlón vagyok még mindig. A házasságunk megmentésre való kísérlet után vissza zuhantunk a mindennapi rutin világába, ami felőröl, a másik fél zárása is nem éppen segít ebben. Tele vagyok megválaszolatlan kérdésekkel amelyekre nem kaptam választ a hírzárlat miatt, egy rövid találkát próbáltam kieszközölni a dolog tisztázására és mégis ez lett a vége!

Szerintetek mit tehettem volna, lehet, hogy az őszinteségem okozta ezt a teljes zárást a részéről? Nem érzem, hogy éretlen dolog volt szerelmet vallani az előzmények után! De ki tudja, már én sem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt!

2021. okt. 15. 10:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gáz, hogy azt mondta van valakije, erre meg szerelmet vallasz és azóta irogatsz. Láthatóan baromira nem érdekli, hogy mit akarsz tőle, még csak hasonlót sem érzett.
2021. okt. 15. 11:47
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
keso banat
2021. okt. 15. 11:51
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Az életkoroddal semmi gáz (2-es válaszoló kifejtette), de a viselkedésed rettenetesen gyerekes. Én már 30 évesen sem nyomtam a "derült égből szerelmi vallomás" játékot mert ezzel letámadod a másikat. Ez szinte minden esetben visszatetszést kelt. Főleg, hogy házas vagy. Szerinted ez milyen üzenet neki?

Rengeteg időd volt arra, hogy elválj és utána udvarolj a kolleginának (fokozatosan, nem letámadva, mint egy éretlen tini), de te csak topogtál egy helyben.

Kolleginák hajkurászása helyett inkább próbáld meg helyrehozni a házasságodat. Itt krónikus beleszarás esete forog fenn. Szerinted egy újabb nővel nem esnél ebbe a hibába?

Ha szívvel, lélekkel próbálod megjavítani a házasságodat és ennek ellenére sem menthető, akkor pedig válj el, legyél egyedül egy darabig, vond le a tanulságokat és utána kezdj el csak közeledni másik nő felé.

Ez működhet, minden mással magadat, a feleségedet és azt a szerencsétlen nőt szivatod, aki esetleg nem annyira megfontolt, mint a téged lepattintó ex kolléganőd.

2021. okt. 15. 11:51
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

A sztorid elég tipikus. Elhidegült házasságban kialakult lángolás az esetek 90%-ában arról szól, hogy kénytelen legyél szembenézni vele, hogy amiben élsz, attól már szenvedsz.

Háromféle végkimenetelt láttam közvetlen közelről:

1. Elmúlt a plátói lángolás és elkezdtek dolgozni a felek közösen a házasságukon, helyre is jött. (Ritka)

2. A plátói dolog elmúlt, válás lett a vége, és mindkét fél új emberrel igyekezett kapcsolatot kialakítani, ami vagy sikerült, vagy nem. (Ez a leggyakoribb.)

3. A plátói dolog realizálódott, kapcsolat lett belőle, aztán idővel az is tönkrement, mert előjöttek ugyanazok a problémák, amiket a házasságban sem sikerült kezelni.

2021. okt. 15. 12:49
 15/36 anonim ***** válasza:

#14 Annyit hozzatennek, hogy abban nem lennek biztos, hogy a 2.opcio sokkal gyakoribb, mint a 3.

#Kerdezo: neked meg annyit, ha legkozelebb szerelmi vallomasra szanod el magad egy kollegina iranayban, akkor tegyed igy:

[link]

2021. okt. 15. 12:57
 16/36 anonim ***** válasza:
81%
Ember, ahogy en latom mindket dolog ugyanarra vezetheto vissza. Nem ertesz a nokhoz. Hiaba vagy 45 eves, hiaba van felesege, semmit nem tanultal. Ha elvalsz abban biztos lehetsz, hogy nulla eselyed lesz. Ezert azt javaslom, hogy villamgyorsan kezd el figyelni a felesegedre, es probald meg menteni a dolgokat, amig lehet. Ha o is bezarul, neked nem lesz tobb lehetoseged az eletben.
2021. okt. 15. 13:13
 17/36 anonim ***** válasza:
15: a környezetemben tapasztaltak alapján írtam. Illetve van egy átmenet a 2. és 3. között: amikor a házas fél az új "szerelembe" kapaszkodva mászik ki a házasságból, de ahogy ez megvan, rögtön vége is lesz, mert csak erre kellett az új. Utána automatikusan a 3. opció lép életbe.
2021. okt. 15. 14:40
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ja mondjuk, igy mar en is jartam. Egy holgyet megszabaditottam az eljegyzesetol, egy evig csalta velem a parjat. Utana viszont mar nem kellettem neki. Azt hiszem jelen esetben a holgy enyhe eufemizmus.
2021. okt. 15. 14:50
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

A kolléganőd tudja, hogy a váláson is gondolkozol?

Mert lehet mindössze csak amiatt hátrált meg, mert nem akar egy házasságba belerondítani.

2021. okt. 15. 14:55
 20/36 A kérdező kommentje:

2 anonim ***** válasza:

81%

"45 év a legszebb ffikor.

dehogy gáz.

nem tudom miért divat a 40-es embereket itt öregnek beállítani, e nagyon zavar, pedig még a 30.-as éveimben járok.

az fáj neked, h. nerm jött erre válasz, és kínosan érzed magad.

de ennek semmi köze az életkorodhoz.

a nem válasz is válasz, vagyis nyilván nem akar tőled semmit.

jobb ezt hagyni.

és válj el, h. tiszta lappal kezdhess bárki mással."

Az, hogy a házasságunk ide jutott egy hosszú folyamat eredménye! Sokat veszekedtünk korábban, mire ilyen szintre jutott.

A szerelmi vallomásra írtam, hogy gáz-e ilyen korban, mert teljesen begőzöltem, a történtektől. Ez már így alakult, de ez van!

2021. okt. 15. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!