Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40 felett az embernek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 felett az embernek miért nincsenek új barátai?

Figyelt kérdés

A párommal jött elő a téma, hogy neki vannak, nekem meg nincsenek.

Nálatok hogy van ez?

2021. okt. 13. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy sport közben, vagy túra klubban, vagy tánctanfolyamon másik párral, vagy a gyerekek révén (új kis barátnő, barát szülei). Nyilván olyan helyeken alakul ki, ahol új emberekkel ismerkedsz meg. Ha nincs ilyen hely vagy lehetőség, akkor huszonévesen sem lesznek új barátaid.
2021. okt. 14. 06:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Milyen szigorú vagy!
2021. okt. 14. 06:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Mármint kicsoda?
2021. okt. 14. 06:51
 14/21 A kérdező kommentje:
ti meg te meg ők meg mi
2021. okt. 14. 06:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Az én szüleimnek több barátjuk van, mint nekem, szinte mind 40 felett 'szerezték' őket, állandóan házibuliznak stb. Kicsit irigylem is őket ez miatt :)

Nem programon szerezték őket, hanem volt szomszédok, munkatársak stb.

Persze ehhez nyitottnak kell lenni, nem Pesten lakni, ahol vissza sem köszön a szomszéd, egy kertvárosban vidéken sokkal nyitottabbak az emberek. Szerintem nincs korhatár a barátságok szerzésére, pont 40 felett könnyebb, amikor már úgymond semmi dolga az embernek, a gyerekek önállóak, egzisztencia is megvan.

2021. okt. 14. 07:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Eddig se voltak barátaim, most sincsenek 40 felett. N
2021. okt. 14. 07:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor MI vagyunk az új barátaid!
2021. okt. 14. 08:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem munkahelyi kapcsolatból ritkán születik barátság, ezt egy esetben mondhatom el. Alapjáraton bizalmatlan vagyok. A barátságokat elkülönítem, és nem mondom törvényszerűen barátomnak (barátnőmnek) azt, akivel programozok vagy jól elbeszélgetek. Ehhez nekem sokkal több kell.

Három igaz barátságom van, mindhárom régen szövődött. Őket nagyon jól ismerem, számíthatok Rájuk, ahogy Ők is rám, és maximálisan élvezzük egymás bizalmát.

Az egyik válaszoló írja a szomszédokat. Vidéken élek, és igen, régebben valóban jó viszony volt a szomszédokkal (bár generációs különbség miatt nem volt barátság), de manapság már szó sincs arról,hogy az új szomszédok akárcsak bemutatkozzanak,nem még barátság alakuljon. Ez akár időhiány/elfoglaltság miatt is alakulhat így, de én azt látom,hogy mindenkinek megvan a családja, a pár barát, és ennyi. És ez jól is van így. Ezzel persze - ahogy kezdtem is- nem azt mondom,hogy kellemes időtöltésre, beszélgetésre nem lehet új ismerőst találni, de igaz barátot eben a korban már kevésbé keresünk/találunk.

2021. okt. 14. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
17#-es! Köszi:)
2021. okt. 14. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek a #18-al. Attól, hogy valakivel össze járok, közös programot csinálok, még nem feltétlen barátom. Több is van ilyen az életemben, de barátomnak egyiket sem mondanám. Mélyebb, bensőségesebb, magánjellegűbb, igazán bizalmas dolgokat nem beszélek meg velük. Viszont még régről, úgy 25-30 évről nem is egy valaki van, akikkel van, hogy évekig sem találkozunk, nem is beszélünk, de mégis mai napig bármit elmondok nekik mikor sikerül egy találkozót, vagy épp csak egy beszélgetést összehozni.
2021. okt. 14. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!