Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek össze a pasitokkal vagy a csajotokkal?
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 22:59
11/16 anonim válasza:
nekem nagy nehezen jött össze mert sokat vártam rá de am annyi volt h most járunk?? én montam igen ő meg meg se kérdezted aztán bókollkall teli megkérdeztem lehet h 12 éves megoldás de 15 vok és ingent mondott :)
13/16 anonim válasza:
Tudom, hogy ez itt nem egy helyesírási fórum, de az ég szerelmére, a mai fiatalok miért nem képesek azt írni a vok helyett, hogy vagyok? :-( :-( Vagy a naon helyett azt, hogy nagyon. Meg a köce-köfi helyett azt, hogy köszi-köszönöm? Ez annyira elszomorít :-(
14/16 anonim válasza:
Utolsó hozzászólónak: Ne keseredj el teljesen vannak még olyan fiatalok akik megtanultak és tudnak helyesen írni! (17/F)
15/16 anonim válasza:
Én ugy jöttem össze, a mostmár volt barátnőmmel, hogy az ő testvére az én legjobb barátom. Nyáron sokat jártam hozzájuk, igy "ismertük" meg egymást. Azért irom idézőjelbe mert amikor találkoztunk akkor nem nagyon beszélgettünk, inkább csak köszöntünk, de nyilvánvaló volt hogy tetszünk egymásnak. Én nem akartam lépni, féltem hogy megromlana a barátság a testvérével, ő pedig nem mert lépni(félénk). Eltelt fél év, és én rájöttem hogy ő kell nekem. Beszéltem a barátommal erről hogy őt zavarná-e ha a testvérével találkoznék. Természetesen nem zavarta, igy felhivtam,megbeszéltem vele egy találkozot. Beszélgettünk,sétáltunk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Egy héttel rá találkoztunk és ott csattant el az első csók, a hosszu csók, több mint egy óráig csókoloztunk. Ettől a csóktol kezdve vettük ugy hogy mi járunk.
16/16 anonim válasza:
Az hagyján, hogy nem képesek helyesen írni, azonban te mégis hogy jössz ahhoz, hogy a kérdésem idézd? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!