Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el, hogy ne gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy ne gondoljak minden alkalommal erre?

Figyelt kérdés
Párommal 4,5 éve vagyunk együtt,már a kapcsolatunk elején szóba került, hogy engem nagyon izgat a többes szex. Ő mindenáron azt akarta, hogy csaj legyen a harmadik, én meg azt, hogy pasi(k), így végül annyiban maradt. Munkája miatt 3 hétre külföldre ment, mialatt összehoztam a vágyam, 3 pasival voltam egyszerre. Szavak nincsenek rá, hogy mennyire a fellegekben voltam utána, életem eddigi legjobb élménye, csodás volt, hogy ennyi vonzó pasi kényeztetett. A páromnak semmit nem mondtam erről, mert nem akarom megbántani, nem is tudnám mással elképzelni az életem. Azóta viszont szex közben nagyon sokszor elkalandozok és erről az alkalomról fantáziálok, elépzelem, hogy ismét átélem mindezt.
2021. okt. 13. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 nekem is gyanús ez az egész.

Az adminok legyenek a tanúink hogy a kérdező mögött egy férfi van

2021. okt. 13. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!