Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagáltam volna?

Figyelt kérdés

párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is élünk. van egy kamasz lányom. a kapcsolatuk idáig teljesen rendben volt. kb egy éve kezdett romlani vagy talán fél éve közöttük a kapcsolat. a lányom egyre jobban bele ment a kamaszkorba, egyre nehezebben tűr meg mindenkit maga körül. sajnos elég flegma is és szemtelen velem (meg mindenkivel) szemben. de bíztam benne, hogy ez "átmeneti". a párom sose "cseszegette", csupán csak rá szólt kicsit eréjesebben, mikor már én ezerszer könyörögtem neki pl., hogy vigye ki a kutyát, vagy menjen már végre fürdeni...vagy ilyen általános dolgok. mindent ott hagy maga után kajálásnál, ezt is szóvá teszi, hogy pakoljon el maga után. egyre rosszabb lett a helyzet, mert egyre eltávolodtam a gyerekemtől, egyre csúnyább hangnemben válaszolt vissza nekem meg páromnak. ami azt eredményezte, hogy párom egyre többször rá szólt miattam, ugymond engem védett, mert mint a kutyával úgy beszélt. tudom, hogy ez nem jó, de egyszer túl leszünk rajta és nem akarom megütni vagy ilyesmi, pedig egy jó nagy pofon biztos helyre tenné a kisasszonyt...

a páromnak anno volt egy súlyos betegsége, még nem ismertem, ő akkor a legjobb barátja ex nőjével tartotta a kapcsolatot, a csaj tartotta benne a lelket akkor. nem volt köztük semmi, ezt tudom 100%osan. viszont 1 évben 1-2 alkalommal még midnig beszélnek. tegnap ismét beszéltek, én meg haza jöttem, nem tudta hogy hallom amiket beszélnek. párom nagyon panaszkodott a gyerekemre. hogy egy idióta bunkó, meg fel kéne akasztani, meg utálja...a csajnak elmondott mindent rólunk...ez annyira szíven szúrt. az egész. a gyerekről amit mondott, az hogy rólunk beszél neki. el is küldtem. szét mentünk. viszont nagyon hiányzik. nagyon szeretem. ő nem csak a pasim, mert akkor nem érdekelne. hanem tényleg a párom, társam volt. ez a helyzet a gyerekkel eléggé gáz, de tudom, hogy a hormonok és a kamaszkor miatt van ez. és elhiszem hogy őt is idegesíti az egész, hogy a gyerek ilyen velünk. hogy válasszak a párom és a gyerekem között? eldobtam őt, mert nekem a gyerek szent. aki őt bántja (szavakkal), az rosszabb mintha engem bántana. visoznt azt se akarom, hogy esetleg a lányomnak legyen rossz. sírt nekem, hogy nem az apja, ne szóljon bele az életébe. inkább ki kerüli vagy nem jön ki egy légtérbe vele, de ez se megoldás. most nagyon magam alatt vagyok :(

2021. okt. 13. 14:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

"idióta bunkó, meg fel kéne akasztani"

Idáig olvastam. Menekülj! Ilyet normális ember nem mond, még akkor se ha idegesítő egy kamasz. Ha valaki ilyet mondana bármelyik családtagomra, soha többé nem akarnám látni az illetőt.

2021. okt. 13. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

". nem modnot neki semmit a hátam mögött"

Korábban még azt írtad, nem tudta hogy hallod amiket beszél ezzel a csajjal... Most akkor melyik?

Abban igaza van hogy jobban kellett volna nevelni a gyereket. A felakasztós duma nálam akkor is azonalli kapcsolatmegszakítást jelentene.

2021. okt. 13. 16:43
 23/25 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy elszakad a cérna egy kamasznál, aki még csak nem is a gyereke, ok. Meg részemről még egy tockos se a világ vége, ha kioszt egyet-egyet alkalom adtán. Na de, hogy ilyet mondani, hogy fel kéne akasztani? Biztos, hogy ott baxtam volna ki a csukott ablakon keresztül, meg utána a cuccait.
2021. okt. 13. 16:52
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Az egy dolog hogy te is és a gyerek is hibás a történetben.

De a párod elvileg felnőtt ember.

Egy normális ésszel gondolkodo felnőtt ember viszont nem mond ilyet hogy fel kéne akasztani a párom gyerekét. Szerintem ez vörös zászló és nem bocsanatos kirohanas.

Én is szoktam dühös lenni emberekre, de akik közel állnak hozzám azokra soha nem mondanék ilyet. És attól hogy nincsenek jóban még közel állnak egymáshoz.

2021. okt. 13. 16:59
 25/25 anonim ***** válasza:
84%

"semmit nem beszélt a hátam mögött, ismerem annyira. ezzel beszélte meg a dolgookat, emrt szerinte velem nem lehetett. sokat gondolkoztamés sok mindenben igaza volt,"

Annyira ismered , hogy veletlenul megkellett hallanod , hogy a hatad mogott kibeszelte a gyereket , elmondta hogy gyuloli , felakasztana . Annyira ismered , hogy ha veletlenul nem mesz haza ido elott , vagy ugy hogy ne vegye eszre akkor ezekrol nem is tudnal!

Amugy a lanyod mit mondott amikor elmondtad neki , hogu a "parod/tarsad" szerint felkene akasztani? Gondolom orult es kerlelt hogy hivd vissza legyetek egy boldog nagy csalad!

2021. okt. 13. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!