Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagáltam volna?

Figyelt kérdés

párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is élünk. van egy kamasz lányom. a kapcsolatuk idáig teljesen rendben volt. kb egy éve kezdett romlani vagy talán fél éve közöttük a kapcsolat. a lányom egyre jobban bele ment a kamaszkorba, egyre nehezebben tűr meg mindenkit maga körül. sajnos elég flegma is és szemtelen velem (meg mindenkivel) szemben. de bíztam benne, hogy ez "átmeneti". a párom sose "cseszegette", csupán csak rá szólt kicsit eréjesebben, mikor már én ezerszer könyörögtem neki pl., hogy vigye ki a kutyát, vagy menjen már végre fürdeni...vagy ilyen általános dolgok. mindent ott hagy maga után kajálásnál, ezt is szóvá teszi, hogy pakoljon el maga után. egyre rosszabb lett a helyzet, mert egyre eltávolodtam a gyerekemtől, egyre csúnyább hangnemben válaszolt vissza nekem meg páromnak. ami azt eredményezte, hogy párom egyre többször rá szólt miattam, ugymond engem védett, mert mint a kutyával úgy beszélt. tudom, hogy ez nem jó, de egyszer túl leszünk rajta és nem akarom megütni vagy ilyesmi, pedig egy jó nagy pofon biztos helyre tenné a kisasszonyt...

a páromnak anno volt egy súlyos betegsége, még nem ismertem, ő akkor a legjobb barátja ex nőjével tartotta a kapcsolatot, a csaj tartotta benne a lelket akkor. nem volt köztük semmi, ezt tudom 100%osan. viszont 1 évben 1-2 alkalommal még midnig beszélnek. tegnap ismét beszéltek, én meg haza jöttem, nem tudta hogy hallom amiket beszélnek. párom nagyon panaszkodott a gyerekemre. hogy egy idióta bunkó, meg fel kéne akasztani, meg utálja...a csajnak elmondott mindent rólunk...ez annyira szíven szúrt. az egész. a gyerekről amit mondott, az hogy rólunk beszél neki. el is küldtem. szét mentünk. viszont nagyon hiányzik. nagyon szeretem. ő nem csak a pasim, mert akkor nem érdekelne. hanem tényleg a párom, társam volt. ez a helyzet a gyerekkel eléggé gáz, de tudom, hogy a hormonok és a kamaszkor miatt van ez. és elhiszem hogy őt is idegesíti az egész, hogy a gyerek ilyen velünk. hogy válasszak a párom és a gyerekem között? eldobtam őt, mert nekem a gyerek szent. aki őt bántja (szavakkal), az rosszabb mintha engem bántana. visoznt azt se akarom, hogy esetleg a lányomnak legyen rossz. sírt nekem, hogy nem az apja, ne szóljon bele az életébe. inkább ki kerüli vagy nem jön ki egy légtérbe vele, de ez se megoldás. most nagyon magam alatt vagyok :(

2021. okt. 13. 14:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

10-es: teljesen igazad van a történet megítélésében.

A kérdező történetében egy nagy gáz van a hapsi részéről: bárkinek azt nyilatkozni, hogy fel kéne akasztani a kislányt...

2021. okt. 13. 14:36
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Jajj ... az a nagy szerelem... miket beszelhet meg ez az ember a hatad mogott??!!! Nevetseges amikor egy felnott ember igy viselkedik! Normalis ember nem akar tinilanyokat felalaksztani . Azt meg vegkepp nem ertem hogy teged , a felnott embert , miert kell megvedeni? Szerintem kerj bocsanatot a gyerekedtol , hogu egy ilyen emberrel kenyszeritetted egyutt elni. Miket csinalhatott vagy mondhatott ez a fereg a gyerekednek! Ez tuti nem most kezdodott! De szeressed csak a kandurodat!
2021. okt. 13. 14:50
 13/25 harebell ***** válasza:
71%
Akármilyen problémás is a lány, nekem semmiképp nem férne bele ez a "fel kéne akasztani" szöveg. Normális embernek ilyen mérgében sem csúszik ki a száján. Azzal együtt a volt párod indulata is megérthető, ő kiállt melletted a rosszul nevelt lányoddal szemben, meg eleve nem könnyű ez a helyzet senkinek. Mivel nem az igazi apja, tehetetlennek is érezheti magát, hiszen nem folyhat bele jobban a lány nevelésébe. Ha gondolod, próbáld megbeszélni vele, ha - mint ahogy mondod - tényleg jó társad, hogy egyáltalán akarja-e folytatni/újrakezdeni, de ebben az esetben mindenképp megoldást kell keresni a problémára, mert annak semmi értelme, hogy ez a feszültség kezdődjön újra változás nélkül.
2021. okt. 13. 14:52
 14/25 A kérdező kommentje:
12es semmit nem beszélt a hátam mögött, ismerem annyira. ezzel beszélte meg a dolgookat, emrt szerinte velem nem lehetett. sokat gondolkoztamés sok mindenben igaza volt, csak próbáltam védeni a gyerekem. nem modnot neki semmit a hátam mögött, mert én beszéltem a lányommal és mondta ő is, hogy csak az zavarja hogy parancsolgat neki, holott ez nem parancsolgatás
2021. okt. 13. 14:54
 15/25 A kérdező kommentje:
10es igazad van. csak próbáltam védeni, de most már kezdek tisztán látni
2021. okt. 13. 14:54
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

"tegnap ismét beszéltek, én meg haza jöttem, nem tudta hogy hallom amiket beszélnek. párom nagyon panaszkodott a gyerekemre. hogy egy idióta bunkó, meg fel kéne akasztani, meg utálja...a csajnak elmondott mindent rólunk"

Most akkor tudta , hogy hallod amit mond vagy nem????

2021. okt. 13. 14:56
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos de, parancsolgathat. A lányodnak nyilván jobban tetszene, ha csak neked kéne engedelmeskednie, mivel neked nem engedelmeskedik. Van egy erősebb fél is, na ez neki ugye nem tetszik. Nem baj. Ráfér.

A felakasztás nem fér bele egyedül.

2021. okt. 13. 14:58
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
Akarhogy nezem, te voltal a gyenge lancszem a kapcsolatban. Egyreszt a gyerekneveles a te feladatod, a parod idegen a tortenetben. Masreszt bar megvolt a lojalitasod a parod fele, te ezt ugy elted meg, hogy ez a gyerek elleneben valosult meg. Nem latod a fatol az erdot. Az ilyen csaldokban ez ugy mukodik, hogy a van egy parkapcsolat a ferfi es a no kozott, es ehhez a parkapcsolathoz csatlakoznak a gyerekek. Tehat ketes szituacioban a parod javara kell dontened, kulonben elveszik a bizalom a kapcsolatban. Akkor is, ha tudod, hogy rossz dontes. Azt kesobb lehet korrigalni. A lanyod szempontjabol ez mindegy, o most van rajta sapka, nincs rajta korszakaban van. De az fontos, hogy lassa, hogy ti osszezartok es o nem tud eket verni kozetek. Pedig ez megtortent, ha a parod nem tudta veled megbeszelni a problemait. Ha ugy tetszik, o sem volt lojalis hozzad, elbuktatok, mint tars es barat. Elegge traumatizalva lehet, ha ilyeneket mondott. Az alaphiba, hogy nem huztad meg idejekoran a hatarokat a lanyodnak. Hogy meglehet-e menteni a kapcsolatot? Nyilvan meg lehet, ha mindket fel akarja es tesz erte. Hogy erdemes-e? Szerintem nem, egy uj kapcsolatot nullarol felepiteni tuskek nelkul konnyebb. De pont az adja az elet sava borsat, hogy idonkent a nehez dolgokat valasztjuk. Jo sok bocsanatkeressel logtok egymasnak. Ezt mindenkeppen tegyetek meg, akkor is, ha nem folytatjatok, mert a sebek ezekkel gyogyulnak. Aztan majd eldontitek, hogy a ratokszakadt oszintesegi roham utan mit is szeretnetek meg egymastol.
2021. okt. 13. 15:59
 19/25 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne, ha mondjuk leülnél a lányoddal beszélni?

Ha elmondanád neki, hogy ez a férfi fontos neked, és neki is lesz majd olyan ember az életében, aki fontos lesz számára, és neki sem esne jól, ha te elüldöznéd a viselkedéseddel. Nem helyes dolog, hogy választani kell a szerelmed és a gyereked között, és ezt egy tizenéves kamasz igazán megérthetné...

2021. okt. 13. 16:05
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

"hogy egy idióta bunkó, meg fel kéne akasztani, meg utálja.."

Normalis ember senkirol nem beszel igy ! Foleg nem egy gyerekrol.

2021. okt. 13. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!