Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erre milyen reakciód lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre milyen reakciód lenne nőként?

Figyelt kérdés
Párod és pár férfi haverja nálatok tartanak meccsnéző napot. Te pedig a konyhából meghallanád, amint a párod a nappaliban, a meccs szünetében lévő reklámblokk egyik reklámjának női szereplőjére, a többiek helyeslő, röhögcsélő vinnyogásától kísérve benyögné, hogy: "Ezt is meg kéne jól bas...."
2021. okt. 13. 10:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Te választottad. Különben normális férfi akkor nem haverozik ha ott a nője :):):)
2021. okt. 13. 10:05
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Megdöbbenék, mert

1. nem meccsnézős típus

2. a haverjai 100+ km-re laknak tőlünk

3. sosem volt ilyen alpári

(sőt, apám kimondottan egy bunkó kézis, de ilyen stílust még ő sem enged meg magának

Szóval a fenti szituációban elgondolkodnék, hogy az életem hol síklott így félre.

2021. okt. 13. 10:07
 3/28 anonim ***** válasza:
42%
Páromat ismerve ezt inkább olyanra mondaná, akinek látszik a fején, hogy b*szatlan - ergo nem ő akarja, hanem valaki más, csak nyugtassa már le :D
2021. okt. 13. 10:08
 4/28 anonim ***** válasza:
54%
Na hát utolsó... Rólatok is megvan a véleményem
2021. okt. 13. 10:14
 5/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehetne sose egy ilyen kis bunkó pondró a pasim, nem ez a szintem.

Mondjuk nálam már ott sci-fi az egész történet hogy én a konyhában vagyok amíg egy csapat majom meccset néz 💩 Majd egy következő életemben esetleg, ha valami elmaradott helyre pottyant le a gólya.

De tegyük fel hogy megtörténik a kérdésben leírt szitu. Bekiabálnek hogy majd az után hősködjön ha végre itthon is teljesít ☺️

2021. okt. 13. 10:14
 6/28 anonim ***** válasza:
71%
Megérdemled ezt a teremtés koronáját, kérdező. Te főzted, edd is meg. :)
2021. okt. 13. 10:15
 7/28 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem ilyen lenne szerintem nem is jöttél volna vele össze.

Ilyen kellett ,csak ez az apróbetű.

2021. okt. 13. 10:17
 8/28 anonim ***** válasza:
48%

Nekem meg rólad, 4-es.

Nem mondtam, hogy ilyeneket szokott mondani. Azt mondtam, hogy inkább mondaná ebben az értelemben, minthogy másokról fantáziáljon.

Szóval a kérdésre válaszolva: nem kapnék agyérgörcsöt, mert tudom hogy eszébe sem jutna a megcsalás (mert gondolom ilyesmire hegyeződik a kérdés)

2021. okt. 13. 10:18
 9/28 anonim ***** válasza:
15%
Remelem nem tamponreklàm alatt sütötte el 😆😆😆
2021. okt. 13. 10:19
 10/28 anonim ***** válasza:
53%
Az attól függ, hogy Magyar focit néznek vagy külföldit...ha Magyar focit néznek akkor el is szomorodnék azon kívül, hogy így beszél mások előtt miközben én is hallom, mert szőrnyű, hogy mennyit keresnek a focisták a semmire.
2021. okt. 13. 10:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!