Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnöm kéne, hogy vége lett ennek a kapcsolatnak, vagy tényleg én voltam a hibás?
Röviden: a barátnőm másfél éven keresztül egyszer sem jött hozzánk, (különösebb oka nincsen csak annyi, hogy 36 négyzetméteren élünk egyedül anyukámmal, és a barátnőmnek ez a lakás túl pici) csak én jártam hozzá, kivétel nélkül minden hétvégén, akár csak 1 napra is, viszont muszáj volt visszavennem a kiadásaimból mert be kell fizetni a tandíjat, illetve szeretnék új ruhákat vásárolni ezek mellett picit a folyamatos utazásba is belefáradtam, ezért megkértem a barátnőm, hogy néha, akár csak havi 1x de jöjjön Ő.
Beszéltem vele, ő teljesen kiakadt erre a kérésre, és kijelentette, hogy csak akkor fogunk akkor találkozni ha én megyek oda, ha 2 hetente akkor 2 hetente, ha 3 hetente akkor 3 hetente.
Szóval nem mentem hozzájuk hétvégén, erre este videóchatben elmondta, hogy ha nem járok minden hétvégén, az már nem kapcsolat, és szakít velem.
Nagyon magam alatt vagyok, úgy érzem elrontottam, a barátaim azt mondják, hogy örüljek neki, hogy megszabadultam tőle. Jelenleg sajnos inkább szomorú vagyok.
22/F
Egyoldalú kapcsolat volt, de szarabb egyedül most neked.
Hosszú távon talán jobb lesz.
Az egyik exemnek 3 testvére volt és olyan csórók voltak, hogy a testvéreivel egy szobában lakott még 20 évesen is. Nekem volt otthon külön szobám. Egyik héten mégis én utaztam hozzá, másik héten ő hozzám... A szerelem ilyen, nem az amit a nőd letolt. Örülj, hogy megszabadultál tőle. :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!