Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg, hogy a közösségi oldalak (facebook, instagram, messenger) ne okozzanak konfliktust a kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 13:39
11/23 anonim válasza:
Ha nincs takargatni való ezeken az oldalon, akkor nem okozhat problémát.
12/23 anonim válasza:
Úgy, ahogy a való életben: nem viselkedek úgy, mintha szingli lennék vagy nem kapnék meg mindent a páromtól a kapcsolatban.
Szerintem ez alapvető mondjuk, ha tiszteled azt, akivel együtt vagy. Abból meg sosem volt konfliktusom a párkapcsolatomban, mert kommenteltem vagy megosztottam valamit.
13/23 anonim válasza:
Nem tudom hogy okozhatna konfliktust 🤷♀️
14/23 A kérdező kommentje:
Félreértettétek a kérdésem. Nem érdekel egyáltalán, hogy a pasim kiket, miket lájkol/szívez, nem vagyok óvodás szinten, hogy ebből konfliktust generáljak. A bajom abból van, hogy mindketten túlzottan sokat használjuk, fél óránként-óránként tuti ránézünk az oldalunkra, hogy írt-e valaki, milyen új sztorik vannak, ami úgy érzem a kapcsolatunk rovására megy. Az együtt töltött időben, akár egy vacsoránál is sokszor a képernyőt simogatjuk, ahelyett, hogy egymásra figyelnénk.
2021. okt. 11. 15:19
16/23 anonim válasza:
Ugy erted fuggok vagytok? Arra bizony terapia kell.
17/23 anonim válasza:
Egyszerű, nem viszitek az ágyba/asztalhoz a telefont oda, jó mélyen elrakjátok a táskátokba aztán szevasz. De csinálhattok belőle játékot is, hogy aki előbb előveszi, az ad a másiknak egy ezrest vagy az mosogat vagy hasonlók
18/23 anonim válasza:
En fenn vagyok a facebookon, a parom csak regisztralt, de nem hasznalja. en megosztok minden felet, o azt kerte, hogy rola ne tegyek ki kepet
ennyi. semmi gond nincs ebbol.
19/23 anonim válasza:
Ha együtt vagyunk, nem használjuk egyáltalán vagy csak egymás mellett pörgetjük de nem sokáig. Ha az egyikünk elteszi, akkor a másik is. Sose ment a kapcsolat rovására
20/23 anonim válasza:
Ha együtt vagyunk, csak olyankor nézek rá, ha ő éppen fürdik vagy ilyesmi, és fordítva. Szoktam látni párokat, akik egymás mellett ülnek az étteremben, és telefonoznak. Milyen kiábrándító már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!