Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy ez az exeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy ez az exeit nem zavarta, és tudtak tőle aludni?

Figyelt kérdés

Párom borzalmasan horkol, (és ezt a családjában is mindenki elismeri...), olyannyira nagyon, h nemrég óta vagyunk együtt, de nem tudunk együtt aludni, ( külön szobában alszunk...), egyszerűen nem tudok a horkolásától aludni, nem lehet vele egy légtérben megmaradni...

Kérdeztem már tőle, hogy az exei, hogy bírták, de érdekesmód azok tudtak tőle aludni, és nem volt ebből gond...

2021. okt. 11. 07:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Egy trükkje van a dolognak, neked kell hamarabb elaludni 🙂🙃
2021. okt. 11. 09:21
 12/20 harebell ***** válasza:
74%
Engem pl nem zavar a horkolás, simán tudok mellette aludni, illetve ha felébredek is könnyen visszaalszom. Párom nagyon horkolt, mikor összejöttünk, én úgy aludtam mellette, mint a bunda. Az egészsége érdekében viszont utánajártunk a dolognak, meg jobban is alszik, mióta nem vagy kevésbé horkol.
2021. okt. 11. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Párom azóta brutálisan horkol amióta el volt törve az orra.

Engem annyira nem zavar, el tudok aludni mellette.

Ha esetleg valamiért nagyon nem megy, akkor én fel szoktam kelteni, nem haragszik meg érte.

2021. okt. 11. 09:50
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Én is tudok mellette aludni bár nekem párom nem horkol de családtag annyira hogy a szomszéd szobából hallani
2021. okt. 11. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Megszoksz vagy megszöksz. Az én feleségem igazi horkolóbajnok, néha olyan, mint egy láncfűrész. A baj, hogy mindig ő alszik el hamarabb, szóval van, hogy esélyem nincs...
2021. okt. 11. 12:09
 16/20 A kérdező kommentje:

Irigylem azokat, akik simán tudnak horkoló ember mellett aludni, én sose tudtam...

Sajnos a füldugó is csak ideiglenesen tűnt jó megoldásnak.

Szerencsére párom nagyon nyitott a megoldásokra : még az esetleges műtétre is hajlandó lenne...

Én sajnos nagyon rossz alvó vagyok, minden szarra felriadok, párom pedig gyorsan, és hamar elalszik, és max csak pisilni kel fel éjszaka.

2021. okt. 11. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki horkol mellettem, ha felébredek rá megsimogatom és alszom tovább.
2021. okt. 19. 15:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Orvoshoz érdemes elmennie, ő akar is, ne tartsd vissza.
2021. okt. 19. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Az miért riasztó ha orvoshoz akarna menni??

Persze elmehetett volna már rég.

De nyilván az exei se tudtak együtt élni vele, csak ő ezt mondja.

2021. okt. 20. 10:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az exekről azt mond, amit akar. Aki mellettem horkol, mint az állat, fingja nincs róla, hogy én kínlódom egész éjjel, ha nem vágom a képébe.
2021. okt. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!