Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unom a párom, de szeretem? 21/N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom a párom, de szeretem? 21/N

Figyelt kérdés

Nos, 4 éve élek párkapcsolatban.

Ő az első komoly (előtte 2 sráccal volt futókalandom csak)

Azt érzem egy ideje, hogy vágyok egy újra, a szerelemre. 😔 nincs meg az a tűz, ami kellene és hiányzik. A szexet sem kívánom már úgy. Viszont szeretem őt, nem hagynám el. Boldog vagyok mellette, csak jobb lett volna,ha vele később jövök össze, nem ilyen fiatalon.

Ráadásul már egy éve el is vagyok jegyezve. Mostanság már rémálmaim is vannak, hogy ne házasodjak meg még

Mi ez az érzés? :( segítsetek .

Olyan lelkiismeret furdalásom van-e miatt.

2021. okt. 10. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
ráúntál és ez mar scak megszokás, dobd ki, ideje mas pasinak is ebnne dlenni mar :P
2021. okt. 10. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom a srácot...

Mondd el mielőbb neki, ne 1-2 év múlva derüljön ki, hogy elfelejtettél nemet mondani az esküvő napján.

2021. okt. 10. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Az esküvő napján nem lehet nemet mondani.
2021. okt. 10. 23:22
 14/15 anonim válasza:
98%
Ha szereted, és nem akarod elhagyni viszont nem akarsz házasságot, szerintem mond meg neki, ha vártok egy kicsit kiderül hogy döntesz, nem a te hibád ha még nem állsz rá készen, remélem el fogja fogadni a párod! Sok sikert kívánok!!
2021. okt. 10. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
13# Nem ott hangzik el az, hogy akarod-e xy-t feleségül venni meg hogy "ha van ellenvetés, akkor MOST szóljon?"
2021. okt. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!