Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö randi volt második nemlessz?
Figyelt kérdés
már volt 1 pár ien kérdéesm randival kapcsolatban... az elsö randi megvolt de a második valahogy nemjön össze:S mondjuk az elsönél is sokat kellett várni hogy összejöjjön de azthittem hogy ez már simábban megy. msn en amikor kérdezem akkor mindig irja hogy nemjó meg hogy haverjaival beszélte meg(ezt értem is mert még nincs semmi köztünk szabad ember) de minden percben elmondom neki hogy nagyon hiányzik meg kérdezem töle hogy mikor ér rá...stb. rengetek szivet küld irja is hogy szeret énis irom neki puszi minden van(randit majd linkelek) nah most az a kérdésem hogy nem tetszettem neki vagy komolyan nem ér rá??2010. szept. 1. 20:22
11/11 A kérdező kommentje:
jó köszi mostmár van randi XD tényleg megkell kérdezni bocs a zavarásértXD ÉS LETT RANDI!!!!!:D:D
legközelebb elöször kérdezek aztán kérdezek;)
2010. szept. 1. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!