Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit tegyek? Többi a leírásban

Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval aki nagyon messze lakik tőlem lejöttem hozzá furán viselkedik éjszaka bújik (szex az nem volt) napközbe alig foglalkozik velem este mondta az anyja (srác tudta nélkül) h nincs túl az exén meg nem akar kapcsit megkérdeztem tőle azt mondta nem így van elmesélte miért mentek szét mert azt is kérdeztem a kapcsival meg az van h falat húzott maga köré és fél bízni, az meg azert van h napközbe nem annyira foglalkozik velem mert ott az a fal. Egyszerűen nem értem hogy most mit tegyek nagyon megkedveltem, mi a véleményetek erről? Lehet még esélyem vagy hagyjam a fenébe?

2021. okt. 8. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt férfiként nem értem. Eljön hozzám a lány, este odabújik és én nem csinálok semmit. Aha, értem! Ennyi!

Én ebből azt szűröm le, hogy a hátaközepére se kíván téged és nem megsérteni szeretnélek ezzel, hanem csak tényként mondom.

2021. okt. 8. 23:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem nem is cuppantottam le, semmi ilyesmi de nem veletlenul irtam le ezt, ha lett colna odairtam volna, az meg h miert vagyok itt egy jetig szerintem ram tartozik
2021. okt. 9. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Honnan ismeritek egymást ? Egyáltalán ismerkedtek vagy csak haverok vagytok ?

Én sajnos voltam ilyen helyzetben, hogy az akkori párom nem volt túl az exen, fél évig hallgattam, hogy az exe mennyire ilyen meg olyan volt, aztán meguntam és ott hagytam. Amíg nem dolgozza fel a szakítást, nem fog semmi energiát fektetni a kapcsolatba, úgyhogy hagyd a fenébe.

2021. okt. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!