Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti örülnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek, ha a barátnőtöktől, első évfordulóra kapnátok egy nagyobb méretű faliképet, amin közösen vagytok rajta? :D

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Semmilyen közösképes hülyeségnek. Az a teljes ötlettelenséget mutatja
2010. szept. 1. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:

szerintem biztos örülni fog..látni fogja h sokat jelent neked a kettőtök kapcsolata.

nem akarok hirdetni de erre is választ pls http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. szept. 1. 19:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de nem örülnék neki, ez a közösképes ezmegaz ez nem az én stílusom, szval az egyéntől, habitustól, ízléstől függ. Én úgy vagyok vele, hogy ha ki szeretnék tenni kettőnkről egy képet, akkor én megcsinálom magam-ez olyan, mintha erőltetné, hogy kirakjam. A közösképes párna, bögre, törölköző stb. sztem meg giccses. Szval inkább azon filózz el, hogy a te barátod személy szerint örülne-e neki, mert ez tényleg személyiségtől függ.
2010. szept. 1. 19:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is írni akartam az egéralátétet :D Na hát annak se.

Sőt megkockáztatom, hogy az sem jó ötlet ha csak te vagy rajta. Haverom pl kapott a barátnőjétől egy bögrét, amin a csaj van.

Hát nem tudom, nekem személy szerint jobb egy sima bögre vagy pohár. Úgyis csak arra kell, hogy igyak belőle másra nem. Egyszerűen nem értem mire lehet még jó.

Párnánál ugyanez. Díszpárnákat mi nem nagyon tartunk. Amin alszunk az meg mindegy milyen, bár alapesetben szeretjük, ha egyszerű a célnak megfelelő és kész. Nem kell a csicsa.

Szerintem nem tudunk az ilyen ajándékokkal mit kezdeni. Valami mást találj ki neki.

2010. szept. 1. 19:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Egy fiú..... Nem tudom ez az izlésen függ....
2010. szept. 1. 19:45
 16/25 anonim ***** válasza:

szerintem inkább lepd meg valamivel aminek Ő örülne, pl ha érdekli a repülés, repülőgépszimulátor (azt hiszem Bp, csodák Palotája), vagy jegy a kedvenc focimeccsére, kosármeccsére, kedvenc mozifilmjére, színdarabjára, kiállítására, vagy kedvenc ételét főzni az anyukájától elkért recept szerint,

én mindig olyasmit veszek aminek tudom hogy örül, de hasznos is, pl magának nem vesz cipőt vagy ruhát, veszek neki de olyat ami az ő ízlése, a kedvence pl. a ponyvaregény, megrendeltem Samuel L jackson pénztárcáját és baromira örült neki..stb...stb...

2010. szept. 1. 19:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én szülinapjára a kedvenc focicsapata sálját vettem(eredeti) azóta is kint lóg a falán vettem.Amúgy mi a szülinapján jöttünk össze, szóval ő is meglepett.Írt nekem egy dalszöveget, amire csinált alapot, és arra énekelt. Felejthetetlen ajándék volt.Amúgy most 2 és fél éve vagyunk együtt.

De adtam már neki nevével ellátott törölközőt, karkötőt, ugyanolyan van nekem is, meg egyéb egyedi cuccokat.

2010. szept. 1. 19:48
 18/25 A kérdező kommentje:
Hú nem hittem volna h egy évben egyszer egy ilyen közösképes dolog ennyire "nagy" dolog. xD
2010. szept. 1. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, baromira nyálas meg minden. De még én sem örülnék egy közösképes baromságnak. Mondjuk egy vetkőzőműsornak inkább...
2010. szept. 1. 19:52
 20/25 anonim ***** válasza:
19:48 as vagyok Ja, azt nem írtam, hogy én akárminek örülök, /örül, mert TŐLE!!!! illetve tőlem VAN! De legjobban annak örültem, amikor csinált nekem egy zenét.Többet ér mindennél!
2010. szept. 1. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!