Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
 231/252 anonim ***** válasza:
76%

231

Talán mert férfi vagyok? Vagy nekünk, sikeres férfiaknak is mint együtt kell értenünk az idióta incel dogmáitokkal? Ezt te se gondolod komolyan..

Vagy megkapom, hogy hazug femináci vagyok? Higyj ebben ha akarsz..attól még maradok 27 éves férfi akinek felesége van, de meg incel. Semmi nem változik hogy most hiszel e nem vagy sem, talán az hogy sem sírod álomba a szemed. :D Balfasz incelkém..

2021. okt. 10. 10:22
 232/252 anonim ***** válasza:
26%
Ja, szóval odáig süllyedtél, hogy férfi létedre férfigyűlölő feminista vagy. Hát ha te mazochista vagy, akkor lelked rajta. Én inkább maradok incel, mint hogy egy feminista rabszolgája legyek.
2021. okt. 10. 10:24
 233/252 anonim ***** válasza:
76%
Nem, csak incelgyűlölő..akiket én nem férfinak hanem hisztis kisfiúnak nevezek..
2021. okt. 10. 10:26
 234/252 anonim ***** válasza:
79%
Incelkém, nem te vagy a mazochista? A sok nőgyűlölettől és szexizmustól jobb lett az életed? 😂
2021. okt. 10. 10:30
 235/252 anonim ***** válasza:
15%
Nem vagyok sem nőgyűlölő, sem szexista - a gyűlölködést és a szexizmust meghagyom a feministáknak -, de olyan nőt nem ismerek, akivel boldogabb lennék, mint egyedül.
2021. okt. 10. 11:19
 236/252 anonim ***** válasza:
81%
Még csak be se tudom másolni, amíg írtál, és részletesen elmagyarázni, hogy kb a szexizmus és nőgyűlölet (misogony) konkrét definíciójára lehetnél példa. 😂 úgy tűnik a moderátorok is egyetértettek ezzel, ezért is törölték. Nem azért mert semmi baj azzal, amit írtál.
2021. okt. 10. 11:26
 237/252 anonim ***** válasza:
15%
Ha elegen jelentenek egy választ, a moderátorok törölni szokták. Mivel a magzatgyilkosságról szóló kérdéseknél különösen sok a gyűlölködő feminista, szinte törvényszerű, hogy a normális válaszokat sokan jelentik.
2021. okt. 10. 11:32
 238/252 anonim ***** válasza:
19%
Vicces lenne, ha az összes ellenvéleményt törölnék, mert akkor egy idetévedő azt látná, hogy őrült módjára magatokkal vitáztok.
2021. okt. 10. 11:49
 239/252 anonim ***** válasza:
69%
Ha a feministák gyűlölködőek, miért nem az ő válaszaikat törlik? És mégegyszer a gyengébbek kedvéért: Magyarországon abortuszt a terhesség 12. Hetéig végeznek. Ekkor még nem beszélhetünk magzatról, csupán embrióról. Valamint gyilkosság akkor lenne, ha egy autonóm élő emberi lény életét veszik el szándékosan. Az embrió kizárólag az anya szervezetében képes megmaradni, azon kívül azonnal elhal (mint a legtöbb működő szerv, vagy sejt). Még a legtutibb laboratóriumi vagy kórházi körülmények között is ez a vége, tehát önálló életre nem képes. Mivel nem kifejlett csecsemő, fontos szervei sincsenek meg, ezért nem is számít egyenértékű emberi lénynek. Valamikor ha a nő kihordja az lehet egyszer, de abban az állapotban még nem az.
2021. okt. 10. 11:51
 240/252 anonim ***** válasza:
13%
#239 Azért, mert a ti válaszaitokat nem jelentik annyian. Az élet a fogantatástól kezdődik, tehát az abortusz gyilkosság, bármely szakaszában végzik a terhességnek. Ennyi erővel aki lélegeztetőgépre van kötve, azt is meg szabad ölni, mert nem képes önállóan életben maradni.
2021. okt. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!