Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új
párjának?
216! Ebben az esetben nem kell tartani, hogy a nője elveteti a gyereket, ahhoz ugyanis kell nő, és gyereknemzés is, az pedig incelkének az életben nem fog összejönni.
2021. okt. 8. 18:43
219! “ Akkor, ha kiütöd SAJÁT MAGAD piával, és én gumival megduglak, az sem erőszak, hiszen nem tiltakoztál. Akkor az csak szex.”
Orvos látott? Lehet kellene.
A tiltakozás hiánya nem egyenlő a beleegyezéssel, ez így is ugyanúgy nemi erőszak. De nem csodálom, ha csak így jön össze neked nő, remelem minél hamarabb a rácsok mögött fognak szórakozni veled a cellatársak.
2021. okt. 8. 18:48
Mégegyszer mondom, nem magzat, hanem embrió. Néhány sejt. Nem tud életben maradni egymagában.
2021. okt. 8. 19:35
Wow. Olyan cenzúra megy már itt, hogy azt se látni ki mire reagál.
2021. okt. 8. 20:09
#217 ajánlom a férfihangnak csúfolt kukisikoly oldalt. Ja hogy téged onnan szalajtottak, én kérek elnézést. Maradj is ott, oda való vagy 💩
2021. okt. 8. 20:32
A normális igen, de ti nem azok vagytok.
2021. okt. 8. 20:42
Teljesen mindegy, mit írunk, incelkék véleménye a nőkről kérdésenként változik. A lényeg az, hogy szidni tudjanak minket. Nekik az lenne a jó, ha nem lenne egy nőnek sem önálló gondolata. Heverésznének egész nap, Zimány Lindáék meg felváltva szopkodnák őket.
2021. okt. 8. 22:50
ha párkapcsolatban történt nem zavarna, ha 1 éjszakás volt akkor ribi a szememben mert engedte hogy belé menjen egy idegen fsz..
2021. okt. 9. 03:30
Szerintem kötelezzük a férfiakat körülmetélésre. Persze messze nem ér fel egy szüléssel, de egyből hatalmas lázadás lenne. És amikor a nők kifejtenék a véleményüket a témával kapcsolatban, özönlene a sok "te nő vagy, ne pofázz bele, az én testem" komment.
2021. okt. 9. 07:16
Múltkor láttam egy kérdést, ami alatt a csajok kb olyan hangnemben tárgyalták azt, hogy hol érdemes megcsináltatni az elköttetésüket (mert ugye itthon csak úgy nem lehet), mintha csak arról diskuráltak volna, hogy hol a legjobb a briós.
Most egyébként a hangsúly most min van a női szakasznál? Azon, hogy nem akarnak gyereket vagy azon, hogy ne tudhasson a férfi semmiképpen semmit a nőről. Mostanra én már nagyon elvesztem itt.
2021. okt. 9. 08:04
Kapcsolódó kérdések: