Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örülnél ha ilyen meglepetéseke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnél ha ilyen meglepetéseket kapnál szülinapodra?

Figyelt kérdés

Van kicsit több mint 3 hét a kedvesem szülinapjáig. Pénzem viszont nem sok van.

Szóval, láttam a neten egy kis üveget, amiben cukrok vannak, és rajta egy címke, hogy: Horkolás elleni cukorkák.

Arra gondoltam, hogy ezt itthon is megtudnám csinálni.

Vennék egy ilyen lufit hozzá: [link]

Ezt a feliratos is megtudnám saját kezűleg csinálni, akár magyarul is: [link]

Tortát nem tudok sütni, így vennék egy 2 süteményt, amibe beleszúrnám a gyertyákat.

És még lenne valami ajándéktárgy, azt még nem tudom mi, és sok dobozba becsomagolni, egyre nagyobba. És a legnagyobbat becsomagolni csomagolópapírral.

Ez jó ötlet? Vagy nagyon gagyi? Szeretnék valami vidám szülinapi meglepetést. A kedvesem egyébként 28F, de olyan mint egy nagy gyerek.

2010. szept. 1. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon jó ötlet! :)
2010. szept. 1. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
ez jó =) csak azért tortára össze kéne kaparni pénzt xD
2010. szept. 1. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jópofa
2010. szept. 1. 18:43
 4/10 anonim válasza:
Szuper! Én anno a volt anyósomnak adtam így a mobilt. Először azt hitte tv :D De mire a végére ért... Én mindegyiket becsomagoltam, így nem tudta melyik az utolsó ;)
2010. szept. 1. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
aha szerintem is jó ötlet. A horkolás elleni cukorkát kivéve. Nem szeretném ha a szülinapomon is a hibáimra figyelmeztetnél. Amúgy igen nagyon jó ötletek :D
2010. szept. 1. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy még nem próbáltad megpróbálhatsz tortát sütni, nem baj ha nem lesz tökéletes, vagy főzhetnél még valami finomat és szerintem tuti örülni fog.
2010. szept. 1. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Sztem ezek jó ötletek-ha a cukorkás dolgon nem sértődne meg, akkor az is (mert kopasz apukám kapott munkahelyi karácsonyon vágódeszkát "hajkefe kopaszoknak" felirattal, hát, nagyon megsértődött, és egész végig itthon puffogott utána :D). Egyszer egyébként a haverjaim megcsinálták azt egy másik haverjukkal, hogy doboz-doboz-doboz-doboz-doboz, aztán alján egy cetli nem nyert felirattal, és utánaadták oda egy másik dobozban az ajándékot... persze ez is attól függ, hogy mennyire veszi a viccet vki, és milyen a humora.

21/L

2010. szept. 1. 19:04
 8/10 A kérdező kommentje:
A horkolás elleni cukorka helyett lehet "öregedés elleni" is. Az már részlet kérdése...
2010. szept. 1. 20:46
 9/10 A kérdező kommentje:

A baj az, hogyha elrontom a tortát, túl sok alapanyag megy kárba... És most nincs felesleges pénzünk, hogy kidobjunk egy fél tortát.

A főzést majd évfordulóra szeretném. :)

2010. szept. 1. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Max 1000-1500 ft-t tudok rászánni. És tudom, hogy a saját kezű dolgoknak jobban örül.
2010. szept. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!