Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnél ha ilyen meglepetéseket kapnál szülinapodra?
Van kicsit több mint 3 hét a kedvesem szülinapjáig. Pénzem viszont nem sok van.
Szóval, láttam a neten egy kis üveget, amiben cukrok vannak, és rajta egy címke, hogy: Horkolás elleni cukorkák.
Arra gondoltam, hogy ezt itthon is megtudnám csinálni.
Vennék egy ilyen lufit hozzá: [link]
Ezt a feliratos is megtudnám saját kezűleg csinálni, akár magyarul is: [link]
Tortát nem tudok sütni, így vennék egy 2 süteményt, amibe beleszúrnám a gyertyákat.
És még lenne valami ajándéktárgy, azt még nem tudom mi, és sok dobozba becsomagolni, egyre nagyobba. És a legnagyobbat becsomagolni csomagolópapírral.
Ez jó ötlet? Vagy nagyon gagyi? Szeretnék valami vidám szülinapi meglepetést. A kedvesem egyébként 28F, de olyan mint egy nagy gyerek.
Sztem ezek jó ötletek-ha a cukorkás dolgon nem sértődne meg, akkor az is (mert kopasz apukám kapott munkahelyi karácsonyon vágódeszkát "hajkefe kopaszoknak" felirattal, hát, nagyon megsértődött, és egész végig itthon puffogott utána :D). Egyszer egyébként a haverjaim megcsinálták azt egy másik haverjukkal, hogy doboz-doboz-doboz-doboz-doboz, aztán alján egy cetli nem nyert felirattal, és utánaadták oda egy másik dobozban az ajándékot... persze ez is attól függ, hogy mennyire veszi a viccet vki, és milyen a humora.
21/L
A baj az, hogyha elrontom a tortát, túl sok alapanyag megy kárba... És most nincs felesleges pénzünk, hogy kidobjunk egy fél tortát.
A főzést majd évfordulóra szeretném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!