Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfogadott, hogy egy párkapcsolatban egy férfi maszturbálhat, akkor ahhoz is joga van, hogy eldöntse, ugye?

Jesszus, szerinted 40 éves férfiak csak 40 éves nőkre maszturbálnak?
Nyilván vonzó számukra a fiatalabb, ez a világ egyik legtermészetesebb dolga.

A férfi soha nem mondja meg, kire maszturbál.
Ha a nő nagyon faggatja, akkor azt mondja, hogy mindig csakis őrá gondol ilyenkor.

Eleve a kérdés is fura. "Ha elfogadott"? Én azt hittem ezt mindenki csinálja. Legfeljebb nem köti a párja orrára. Nem kell ehhez engedélyt kérni.
Másfelől eszembe se jutna megkérdezni a férjemet hogy kire vagy milyen szitura gondol. Én ezt meghagyom az ő magánügyének. Hiába kérdeznék rá úgyse mondana olyat amivel megbántana úgyhogy ezért is felesleges lenne.

10!
Arra gondol a kérdező, h 40 év körüli párja nem-e venné rossz néven, ha kiderülne, h a videón látható 2 18-20 év körüli csajra veri.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!