Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményed? Hazugság?
Bocsi ha rossz kategória!!
Na szóval!
Ma vagyok 18éves, a barátommal 1 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretjük egymást!
Megigérte hogy eljön ma sőt ő ragaszkodott hozzá!
Kaptam sms-t és e-mailt is!
Mondta hogy 5-6 között lejön.
De fél 4kor írt nekem msnre. hogy nem tud jönni mert a szüleinek kell az autó mert mennek vásárolni.
Szerintem akkora hazugság mint egy ház.
Hisz ha nagyon akarna letudna jönni.
Meg nem igaz hogy délelött nem tudták elintézni a vásárlást mert egyikük sem dolgozik.:S
Jajj te szegény :( tudom ez nem nagyon segít, de Isten éltessen Sokáig!!
egyébként szerintem is eltudott volna menni..
Szerintem csak simán hisztis vagy.
Nekem sincs a kocsi a seggem alá rakva, ezért nagyban függök a családtól. Ha nekik kell akkor ez van. Hiába magyarázok, hogy logikus lenne ha ők ekkor meg akkor mennének aztán én... de őket nem érdekli. Ez sok háznál így van.
Nem gondolnám, hogy a barátod hazudik. Mondjuk az más dolog, hogy nem száll buszra miattad. De az is érthető, hogy nincs kedve utazgatni ha mondjuk kényelmes típus.
Volt már rá példa hogy füllentett!Sajnos a bizalom nagyon nincs meg ez által,és pont nem régen bocsájtottam meg azt a hazugságot.
Anya szerint lehet nem tudott venni nekem semmit.:( Hát nem tudom azt mondta hogy oda kell adja az ajándékát.:):(
Köszönöm kedvesek vagytok :D
Azért bízzál benne, hogy valóban elfogadható, nyomós oka van.
Boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!