Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként érdemes lenne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érdemes lenne még kicsikarnom egy beszélgetést, ha ilyen reakciót váltottam ki belőle?

Figyelt kérdés

Két hónapja ismerkedem és járok valakivel. Nagyon kedves és lovagias volt végig. Sok mindenben egyezik a nézőpontunk. Többször is mondta, hogy mennyire becsül és igazán örül, hogy olyan lányt talált mint én. Na már most én nem vagyok naiv, kifejezetten jó emberismerőnek tartom magam. Csak szavakkal soha nem lehetett levenni a lábamról, de a páromnál tettekkel is párosultak a szavak, szóval úgy éreztem fontos vagyok neki. Szóba kerültek az érzelmek, és akkor azt mondta, hogy hazudna ha azt mondaná, hogy mély érzései vannak irántam. Na akkor valahogy koppantam. Megmagyarázta, hogy ahhoz évek kellenek. Értem mire gondol, a mély szeretetre, és az természetesen nem ennyi idő alatt fog kialakulni, ezt én is tudom. Mégis olyan rosszul esett hirtelen, hogy nagyon elszomorodtam és kicsit sírtam. Ne hisztire meg látványos bőgésre gondoljatok, csak egyszerűen kicsordult néhány könnycsepp, amit azóta is kínosnak érzek. Megpróbált megvigasztalni és mondta, hogy fontos vagyok neki és a fellángolást ő is érzi irántam, szeretné továbbra is folytatni, stb. A lényeg, hogy ez néhány napja volt és azóta csak annyit ír minden este, hogy jó éjt, amire én ugyanezt visszaírom és ennyi. Most már nagyon gáznak érzem ezt, nem akartam sírni, de ez komolyan ennyire kiábrándító? Vagy nem is értem mi a baj. Alapvetően úgy állok a férfiakhoz, hogy ha nem kellek nekik, akkor menjenek. De attól tartok van itt valami félreértés, amit nem tudunk megbeszélni. Nem tudom mit csináljak. Nagyon fáj és rosszul esik, hogy nem kezdeményez ezek után beszélgetést, pont ezért félek, hogy magamat égetném be, ha most én keresném. Így viszont nem értek semmit és ezen kattogok. A férfi idősebb nálam 15 évvel, szóval nem tudom mit jelent ez nála.

27N

2021. okt. 4. 19:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%

Valojaban csak lefektette neked a szabályokat.

Tartani akarja a 3 lépést es azt hogy a szexbe is csak ugy menj bele hogy tudd azt hogy benne csak kesobb alakulnak ki dolgok/vagy épp nem.

Azaz nem szeretné ha az érzelmeiddel eroszakoskodnál rajta.

Dontsd el hogy igy vállalod e őt(a szexet), vagy nem. Tobbet ebbe nem akar bele tenni. Nem kérte a szíved..

Nos ezek a szabályok amiket most neked felállított.

2021. okt. 4. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is finoman megmondta, hogy hol a helyed az életében. Oké, nem kell itt nyáladzás meg stb., de évekkel jön? És még az se biztos, hogy lesz valami. Akkor mi lesz? Ez egy merev gyökér. Ha ennyit ér a fiatalságod, csessz még el rá pár évet, de haladni nem nagyon fogtok. Ő diktál, már kiélte, amit akart. Valószínűleg nem sokan kapkodnak utána, addig veled is jó.
2021. okt. 4. 21:43
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

Lepont de azert a pasi kimerul a joejt üzikben..

Szandekosan tartja a szabályokat erzelmileg a tavolságot.

Ha erre nyit a csaj azzal a szabalyokat elfogadta.

Azaz szex alatt ő majd folytatja hogy erez vmit de még nem annyira meg az ilyen "agyhúzások", a csaj kozben epekedve vár a berobbano szerelemre mikozben az ágyban vegzi a dolgát ugyesen.

Annyira atlatszo

De. Ha a NŐ-vé képes vagy előrelépni a szemében, akk van esély, hogy ő fog picsogni a végén

Mondjuk aki sirdogál egy randin az sehol nem nő csak egy beetetett hal, de mindegy. Ne kapáljuk el.

2021. okt. 4. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Te nem akarod latni, hogy neked nem parod van, hanem szexkapcsolatod.
2021. okt. 4. 22:05
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem erdemes ide írni de leirom.

Egy pasi ha azt is mondja, de alapbol nem szexkapcaolattal indit. A nők kategorizálják be magukat oda azzal h nem tidják megfogni a pasit.

2021. okt. 4. 22:26
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem NŐ-k.
2021. okt. 4. 22:42
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Nőként mondom, én értem, amit mond. Két hónap alatt felszínes érzéseim is alig alakulnak ki, nemhogy mélyek. Ezen bőgni elég érdekes, mintha te mindenkibe bele tudnál szeretni, akivel egy légtérbe kerülsz.
2021. okt. 4. 23:02
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de két hónap alatt nálam sem alakulnak ki mély érzések, én arra az időszakra mindig úgy tekintek, hogy csak elvakít a rózsaszín köd és csak idővel tudok tisztábban látni. Ezzel szerintem nincs is semmmi gond. Ezt persze 28 évesen, nőként mondom. Viszont a te esetedben a másik fél távolságtartóbb lett, ami nem éppen jó dolog és ha még nem is alakultak ki mély érzések, nem kéne távolságtartónak lennie. Szerintem azzal nem veszítesz semmit, ha beszélsz vele. Ne úgy állj hozzá, hogy ki kell belőle csikarnod egy beszélgetést, vedd lazábbra, de sose szégyelld az érzéseid. Egy komoly kapcsolathoz idő kell és rengeteg kommunikáció. Egy beszélgetés nem árthat, tisztábban fogod látni a dolgokat, hogy érdemes-e egyáltalán folytatni, és ha esetleg nem alakul úgy a dolog, akkor könnyebben is engeded majd el, mert nem marad benned az az erzés, hogy mi lett volna ha beszélek vele.
2021. okt. 4. 23:10
 19/24 anonim ***** válasza:
97%

Nem arról van szó, emberek, hogy szerelmet kéne vallani az elején. Hanem arról, hogy ilyet valaki kijelent, hogy évekig kéne rá várni és akkor is csak talán alakul ki. Majd az ilyen fog mellette belezúgni másba 2 perc alatt, amíg várakozik.

Teljesen más a két ember, nem passzolnak. Ő majd keres valakit (valószínűleg valami elvált korabeli majd ráér erre), aki elvan ebben és nem olyan érzelmes, meg azzal se veszít sokat, ha csak szex az egész, mert már van élete. Meg a kérdező is talál olyat, aki nem egy betokosodott valaki, aki gépszerűen éli a maradék életét is. Esetleg nem csak szexre tartja.

A "lovagiasság" és a tettek sem feltétlen őszinték, csak így van megírva, miért is lenne bunkó ismerekedés elején, amikor az emberek csak a jót mutatják?

Tökmindegy, hogy sírtál-e, felhoztad a dolgot, hogy te benned alakul és ő ezt nem akarja. Veled biztos nem, ebből elég ennyi. Beszélhetsz vele, de mindent elmondott.

2021. okt. 5. 06:35
 20/24 anonim ***** válasza:
30%

"azt mondta, hogy hazudna ha azt mondaná, hogy mély érzései vannak irántam"

Szerintem tiszta sor. Ő még hagyományosan udvarol, ezt szokta meg, de ez nem jelent semmit. Néha a szavakra is figyelni kell, csak sok nő hajlamos túl sokat belekepzelni egy kedves gesztus mögé. Pedig ő megmondta, csak te még ki akarnál valamit csikarni belőle.

2021. okt. 5. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!