Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt elfog hagyni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt elfog hagyni a párom?

Figyelt kérdés

Mostanában az életem egyszerűen nem jól alakulnak a dolgaim. Sokszor össze is szoktam törni, és sokszor sírok is, de azt sosem látja senki. Valahogy nem látom az élet értelmét. Megköszönném, ha azért nem kapnék beszólogatásokat a problémám miatt.

Nem rég elvesztettem a munkámat, és azóta sem sikerült újat találnom. Lejárt a szerződésem, és nem újították meg. A barátommal már sokszor összevesztünk emiatt, azt mondja még gyest sem kapnék így, nem lehet velem semmit sem tervezni. Amúgy még nem lakunk együtt, szülőkkel élünk. Bár lehet majd gyerekem sem lehet, mert nemrég még az is kiderült hogy endometriózisom van, amivel majd műteni is kell majd. Szóval most nagyon összejöttek nekem a rossz dolgok.

2021. okt. 4. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Miért vagy olyan igénytelen fertő, hogy egy ilyen suttyóval még gyerekvállaláson gondolkodj?
2021. okt. 4. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeret egyáltalán a párod? Nem úgy néz ki. Sok empátia nem szorult belé, biztos ő az igazi?
2021. okt. 4. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen időszakban még jobban beléd rúgni nem azt jelzi, hogy a megfelelő emberrel lennél együtt.
2021. okt. 4. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyes alanyi jogon jár mindenkinek, a gyed van munkaviszonyhoz kötve.Elvesztetted az állásod, és akkor mi van?Lesz másik.Így még akárki járhat.A párod jó nagy bunkó, ha így viselkedik veled.Egyébként én a helyedben megmondtam volna ennek az aranyembernek, hogy ha egy nő úgy dönt, hogy gyereket szül egy férfinak az a férfi számára egy kegy, amit ki kell érdekelni.Ha ő férfi létére ehhez annyit tud hozzá tenni, hogy a gyededre alapozza a családi életet, akkor ő nem érdemli meg, hogy akármilyen nő is megtisztelje azzal, hogy gyereket szül neki.
2021. okt. 4. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
4 érdemelni*
2021. okt. 4. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen GYES, meg gyerekvállalás? Először együtt kellene élnetek. Ha elhagy, nem kár érte!

Amilyen stádiumban vagytok, még 3x állást változtathatsz, mire a gyerek szóba kerülhet. Tervezzen előbb összeköltözést, házasságot, de ha jót akarsz magadnak, akkor te ilyen suttyóval ne akarj semmilyen jövőt.

2021. okt. 4. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Nincs közös albérlet se nem hogy egy lakás de gyerek jó lenne pusztoljon el az ilyen.
2021. okt. 4. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, benne van a pakliban a munkahelyváltás. Nem a szocializmusban éltünk, hogy 40 évig ugyanazon a munkahelyen dolgoztál, kiszámítható bérért. Lehetőségek tárháza van, te is válhatsz, de a cég is leválthat téged. Ezen nem szabad elkeseredni, hiszen ez egy ilyen világ.

Aki ezt nem érti meg, azzal én sem terveznék. Azzal is baja lenne, ha te otthon lennél a pici babával, és sajnáltatná magát, hogy neki bezzeg dolgoznia kell. Mintha egy kisbaba ellátása nem lenne ugyanúgy hatalmas feladat...

2021. okt. 4. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, de komolyan. Ilyen suttyóval hová akarsz te tervezni bármit is? Minek?
2021. okt. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!