Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami gond lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel majusba kezdtem el beszélgetni. Május 28 tol írtunk június 15 ig,mindennap.kezdtem meg kedvelni a srácot viszont ő mindig talizni akart esténként én viszont nem szerettem volna el sietni semmit. Végül párnap múlva én kerestem nyilván őrült neki. Tali akkor sem volt egy hónapig. Aztán ő jött ide hozzám nem volt erőszakos elég jól el beszélgettunk és mindennap jött. Jó pár nap után meg történt az első csók. Rá 4 hétre le feküdtünk. Viszont minden rendben van. Csak azt nem értem hogy miert nem válaszol nap közben ha otthon van? 3-4orankent jön válasz. Az exe meg like-ol neki mindent. Tudom hogy nem nagy cucc de meg szerettem és nem lenne jó ha kiderulne hogy mellettem mással is foglalkozik. 2 naponta találkozunk.

Az írási hibákért bocsi.

2021. okt. 3. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Megdugott, innentől kezdve nem nagyon vagy érdekes.

Csak ennyi történt.

2021. okt. 3. 20:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Érdekes. Mások 3 nap után dugnak mégis eggyütt vannak évekig.
2021. okt. 3. 21:01
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Kamu kérdés
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes, most meg ez van. Sikerült neki megfektetni és kihívás teljesítve.

Ezen mit nem értesz ? !

5/12 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?

Nagyon okos az első válaszoló. Tehát csak dugni akart de minden második nap jön hozzám de nem mindig sexelunk! Akkor is így gondolod?

2021. okt. 3. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Azért én a 3-4 óránkénti válaszon nem akadnék ki, lehet attól még más dolga, ha otthon van. A lényeg az, hogy sűrűn találkoztok, törődik veled... szerintem itt nincs semmi gond.

Az exről meg nem tehet.

2021. okt. 3. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
5, csak ügy beírom h kamu kérdés néha random. Ezt szokták itt.
2021. okt. 3. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindig mondja hogy szeret és picit nyálas de arról is tudok hogy voltak futó kalandjai előttem. Már voltam náluk minden rokonát ismerem. Viszont mondták hogy az előző lány nem volt náluk egyszer se.
2021. okt. 3. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg miért csinálsz problémát ott, ahol nincs?!
2021. okt. 3. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell aggódnod, nem mindenki ér rá egész nap nyomkodni a telefonját.
2021. okt. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!