Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom jelezte, hogy kevesli a velem töltött idõt és figyelmet. Mivel mutassam ki, hogy fontos nekem?

Figyelt kérdés
Van egy futócsapatom, ahova eljárok, heti kétszer nyelviskolába járok, hogy a mesterhez meglegyen a B2, a szüleim még eltartanak, illetve minden szombaton tanulok. 24 vagyok, a párom 28
2021. okt. 3. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha olyan fontos lenne akkor szorítanék több időt rá, mindenkinek arra van ideje amire akar.

Ha neked a tanulás meg a futócsapat miatt skippeled a pasidat akkor inkább mondd meg neki, hogy akkor ez nem fog menni, gondolom neki fontosabb vagy. én napi 12 órában vagyok folyamatosan elfoglalt és van gyerekem is, mégis van időm.

2021. okt. 21. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Anno kétgyerekes elváltként, aki 8-10 órában dolgozom, utána viszem őket különórákra, etetem, tanulunk, házimunka, bevásárlás... stb. meg tudtam oldani az új párommal. Sokszor 4kor keltem, hogy egy-fél órára találkozzunk :) És ő is bekapcsolódott hozzánk, jött játszótérre, vacsorázni, társasozni, mentünk együtt kirándulni, moziba. Közben közelebb is költözött! Aztán már együtt mentünk nyaralni... Ja és mindkettőnknek van külön hobbija, látogatandó rokonai, barátai, meg néha túlóra is, ezeket is el kellett fogadni. Mégis hősidőkben a rózsaszín köd sok mindenre motiválja az embert, néha hülyeségekre is vagy amikhez egyébként semmi kedve nem lenne. Mint írták előttem, arra van idő, amire akarjátok. Kicsit szervezzétek át az életetek, lássa a másik a hajlandóságot, hogy ő nem csak a sor végén van. Többször kapcsolódjatok be egymás programjaiba. Pl. átjöhet kikérdezni a szavakat, és persze ehettek, alhattok egymásnál felváltva. És lehettek úgy is együtt, hogy csak egy légtérben épp mást csináltok.

Kérdés, mit akartok hosszú távon egymástól. Ha gyanúsan ő összeköltözne már, mert szíve szerint folyton együtt lenne, s lelkesen ezt tervezgeti magában, te meg úgy érzed, pont jó így még nem tudod meddig, de ráér... hogy igazából ezt kellene megbeszélni.

2021. okt. 22. 05:43
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
megkell lovagolni gyakrabban ezt azt jelenti .
2021. okt. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!