Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bosszút állhatnék a "kedvesemen"?
Régóta kérem, hogy költözzön el innen. Közösen bérlünk egy albérletet, de én laktam itt korábban, nem szeretnék menni, arról nem is beszélve, hogy pénzem sem lenne váltani másikra jelenleg (már elkezdem gyűjteni rá, de eddig anyagilag is kihasznált ugye, és ha nem adtam fenyegetett, de már nem érdekel, nem adok tovább)
Igérgeti, de sosem megy el...Mondtam neki, hogy szólni fogok a tulajnak, hogy ez van, szakítottunk, mennie kell, de akkor nekiáll durván fenyegetőzni, hogy ne merjem megtenni. Napi szinten meg nézni a képét, és elviselni a dolgait, nem egyszerű...
Akkor meg két opciód van:
1. Mártírkodsz és szenvedsz tovább és csak sajnálod magad ahelyett, hogy változtatnál az életeden.
2. Beszélsz a tulajjal, elmondod neki őszintén, hogy maradnél, de ha ez az ember is marad akkor sajnos költözöl. Ha a tulaj azt mondja, hogy ő aztán nem csinál semmit, oldjátok meg, akkor felmondod részedről a szerződést és a felmondási idő alatt keresel magadnak másik albérletet. Ha te vagy a szimpatikusabb, megbízhatóbb bérlő akkor szépen bontja ő a szerződést és köt veled egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!