Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után szó nélkül le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szó nélkül le tiltott. Ezt most mire veljem?

Figyelt kérdés
Se szó se beszéd le tiltott, meg annyi se, hogy miért. Meg kértem többet ne keressen. És kaptam egy tiltást, de tegnap ki dobta kit ismerhetek fb - - on, ő jött velem szembe (nem fb tiltott le.) esküszöm ezt nem értem.
2021. szept. 30. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Konkrétan én érzem magam kellemetlenül, lelkileg ki csinált megint. Akár mit csinalhattam, akár hogy néztem ki sose volt semmi jó az élő fába bele kötött, mindig neki volt igaza és olyan viták mentek... Most meg ez...
2021. szept. 30. 17:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm neked!!

Akkor ezek szerint nem sejtettem roszul?!

2021. szept. 30. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj veled! Sajnálom. Szűcs Levente videói és a Barbara nárcisz coach videói segítenek megérteni.
2021. szept. 30. 17:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. szept. 30. 17:28
 15/15 peca1000 ***** válasza:
100%
Tiltsd le te is mindenhol.
2021. szept. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!