Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nőkben miért alakult ki az a sztereotípia, hogy a férfiak elvárják, hogy az asszony legyen a cseléd?
Nem egyszer olvastam, hallottam ezt, amit sértve érzek magamra.
Én férfiként saját magamra főzök, mosok. A mai napon nagytakarítást végzek majd a lakásban. Előttem teljesen idegen az, hogy egy nőt használjak a házimunkára. Sőt, én vagyok az, aki előtt teljesen érthetetlen, hogy bizonyos nők ezt miként tűrhetik el más pasiktól.
Nem minden férfi egyforma. Én önálló vagyok, hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy gondoskodom magamról.
A sztereotípiák a tapasztalatokból alakulnak ki. Ezt látják otthon gyerekként, ezt látják a nagyszülőknél stb stb.
Szép és jó amit leírsz, de szerintem nem ez a gyakoribb. Mostanság is sok olyat lehet olvasni, hallani hogy az oroszlánrészét a nő tolja.
Én is ezt láttam hogy apám nem sokat segített házimunkában. Nem főzött szinte sose, pedig kifejezetten jó erzéke van hozzá és ügyes.
Szülőire 95%ban a nők járnak. Stb.
Szóval az általanos tapasztalatokból alakulnak ezek ki. Régen is így volt. A férfi nem istápolta a gyereket, stb.
De a cél a valtozás lenne. Az meg jó hogy te nem olyan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!