Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne végre?

Figyelt kérdés

Párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, ebből 3 éve élünk együtt. Az apukája aki nyugdíjas 73 éves ő is velünk él. A ház a párom nevén van, még csak jegyesek vagyunk.

Mindketten dolgozunk, de az elmúlt 4 hónapban a párom többször jött haza iszákosan és ekkor kiabál velem, lek.rváz, ugy beszél mintha kutya lennék.

Eközbe minden reggel 4órakor kelek fel vele és készítem az ételt amit munkába visz, utána dolgozni megyek, mosok, főzök rá és az apukajára is. Az apukaja szívbeteg folyton én megyek a gyógyszereiért, én adom a gyógyszereit neki, amputálták a lábujját azt is én kötözgettem neki. Mindkettőről gondoskodok és semmibe vesznek, mintha házi cseléd lennék. Elegem van, ma egész nap sírtam, el akarok innen menni. 24 éves vagyok úgy érzem elrontottam az életemet.

Lenne hova mennem az édesanyámékhoz. Csak a párom apukájának lesz jövő héten egy kisebb műtéte és megígértem neki hogy elkísérem a kórházba. Utána elmennék vègleg mert semmibe vesznek. Úgy érzem megőrülök. Rossz döntés?

2021. szept. 28. 20:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Kérdező, szerintem a helyzet magáért beszél. Fiatal vagy, jószívű. Lépj le most, amíg még lehet. Sokkal jobbat érdemelsz.
2021. szept. 28. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólók már mindent elmondtak. Megsajnáltalak ahogy olvastam ezt. 😒 Kérlek lépj le, ne foglalkozz semmivel. A Te életed most fontosabb.

Ilyen fiatalon ne szúrd el az életed kérlek.

2021. szept. 28. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz. Az eljegyzés se tartson vissza, én is kiraktam a menyasszonyom, miután párszor nyilvánosan (ok nélkül) becsmérelt. A részegen lek.rvázás már bőven túl van egy határon...
2021. szept. 28. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mintát ismered, ez volt gyerekkorodban is. De te most megszakíthatod ezt a fonalat. Most kell kilépned, hanem benne ragadsz és támogathatod majd az egyre többet alkoholizáló párodat.

Tutira jön majd azzal a szöveggel, hogy nem fog inni, megváltozik. Ezt mindig megígérik, de nem képesek betartani. Soha nem szabad a hamis ígérgetéseknek hinni. Ahogy a mondás is van: "kutyából nem lesz szalonna".

De mégegyszer írom, ne akarj a megmentőjük lenni.

2021. szept. 28. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 24 éves vagy nem rontottad MÉG el az életedet, boldogságodat. Viszont minél többet töltesz ebben a helyzetben annál több időt rabolsz el a jövődtől amit utólag nagyon fogsz bánni amikor végre normális kapcsolatod lesz (remélhetőleg már a következőben).
2021. szept. 28. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy érzem megőrülök" - ez mindent elmond

túl jó szíved van és kihasználják

2021. szept. 29. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 24 vagy, nem az eletedet rontottad el, csak ezt a par evedet.

Szerencsed van, hogy ocsmanyul banik veled a parod. Mert ha nagyon szep lenne koztetek minden, es ehhez jonnenek a szulei, akkor te ezt vegigcsinalnad. Igy viszont egyetlen egy erv nem szol a maradas mellett. Az sem, ha sirva mondja, hogy de ugy szeretlek, mert nem igaz.

Vissza se nezz.

2021. szept. 29. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!