Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lenne a gond?

Figyelt kérdés

Párommal mostanában sokat veszekedtünk.Próbálok vele mindent megbeszélni, hogy megoldjuk a dolgokat.

De egyszerűen nem sikerül.

Szinte minden másnap mást mond,vagy mást hoz fel.

Például:Ne engedjem el a kezét, aztán azzal folytatja a mondatát, hogy szeretne szét költözni, másnap meg, hogy eddig láttam a szemében mit akar,a celozgatasait és másképp néztem rá,de most állandóan csak beszélgetek vele, kérdezgetek tőle, semmit nem értek és ezek miatt egyre jobban dühös és csalódott.

Vagy például ha egy régi tüskéjét én megoldom, segítek benne, akkor fel tudja építeni magát újra, és megad nekem mindent, és felèpit engem is újra, aztán 5-10 perc múlva meg,hogy majd egyedül teszi mindezt, és soha vissza nem néz.

Egyszerűen nem érti, hogy természetesen vannak kérdéseim, és próbálok beszélgetni, egyik azért, hogy megoldjuk a problémákat,a másik, őszintén nem értem 90%-at ezeknek amiket mond.

Megkértem többször is, hogy egyenesen beszéljen,célozgatás nélkül,mert csak összezavar.

Én lennék a probléma,ennyire nehezen menne nekem a felfogás és a kommunikáció vagy vele van baj, esetleg valami mentális dolog?

2021. szept. 28. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Exem ugyanez. Olyan szinten változtak az érzelmei, hogy hétfőn még halál szerelmes volt belém (érzékelhetően is), kedden meg már azt mondta, hogy nem érzi azt, amit kellene. Feltettem neki a kérdést, hogy mégis egyébként hogy tudnak az érzelmei ilyen drasztikusan megváltozni ilyen rövid idő alatt. Sokáig nem hittem el, hogy létezik ilyen, mondom csak szórakozik vagy kéreti magát, vagy tudja a fene. Aztán idővel rájöttem én is, hogy ez mar túlmutat ezen a szinten. Ez valami komoly mentális probléma, nem tudom pontosan hogy mi lehet.
2021. szept. 28. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Nála azóta van ez jelen amióta problémáink vannak, eddig nem tapasztaltam,vagy csak vak voltam :(

Tudom, hogy szorongó típus és megfelelési kényszere van,ezt sajnos otthonról hozta.

Azt mondta, ő már sokat felépített ebből, magán,de én kihoztam belőle újra,vagyis nem hagytam azokat a részeit békén....

Tanácstalan vagyok :(

2021. szept. 28. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Parom elso exe is ilyen volt es annyira kikeszitette ot, hogy maradando nyomai vannak.

Az o baratnoje borderline-os volt. Meselte, hogy olyat is csinalt, hogy iskola utan hazakiserte, egesz uton tok jok elvoltak, aztan amikor odaertek a csajszi lakhelyere, akkor hirtelen elkuldte a budos p#csaba a paromat, aki meg ezen ugy felhuzta magat (jogosan), hogy ott is hagyta. Aztan utana meg megint halalos szerelem, aztan megint belekotott. 2 vagy 3 evig (nem emlekszem mit mondott mar) csinalta ezt vele, mire a vegen tenyleg szetmentek, aztan a csaj egybol rarepult a parom haverjaira, mindenki lepattintotta es megjegyezte, hogy valami tuti nincs rendben vele mert iszonyat nyomulos is volt, nagyon durva lehetett. A parom tobbek kozott ezert is reagal nagyon rosszul a konfliktusokra, mert nem akar megegyszer ilyenbe belefutni es annal a csajnal aztan tenyleg nem volt megoldasa a veszekedeseknek, egyszer csak ultek es bekattant.

2021. szept. 28. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom,de elfelejtettem hozzátenni, hogy ő azóta ilyen amióta problémáink vannak.

Szóval amikor minden rendben volt nem jöttek ilyenek elő nála random a semmiből, másfél évig.

De amióta problémáink vannak ilyen,heti 3-5 alkalommal :(

2021. szept. 28. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak palástolta ezt eddig valamilyen oknál fogva. Nem tudom, hogy ez hanyadik kapcsolatod, de normális ember nem viselkedik így, akkor sem, ha problémák vannak.
2021. szept. 28. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Parom exenel sem az elejen jott ez elo, hanem kesobb. Takargatta eloszor, gondolom i is erezte, hogy ez nem normalis, aztan amikor mar kotodott hozza a parom es sokat voltak egyutt, kimutatta ezeket. Kozben pedig nyomulgatott ugyanugy masokra is, szoval neki ilyen nagyon kemeny kotodesi problemai voltak, nem art megfontolni a lehetoseget annak, hogy megtetszett neki valaki es most dilemmazik, bizonytalan. Sajnalom egyebkent nagyon, remelem, hogy nem mentalis gond, mert ha igen, akkor ezzel te egyedul nem fogsz tudni mit kezdeni. Ha csak tenyleg stresszes, feszult, vagy bizonytalan az elkotelezodest illetoen, akkor meg mentheto a dolog.
2021. szept. 28. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!