Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ertem mi lett a párommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem mi lett a párommal. Mas hogy latja ezt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben mindig a telefonba van bujva. Ha kérdezek valamit, nem figyel. Többször is vissza kell kérdezzek mire valaszol. Esténként nem bujik velem össze, jatszik a telefonján. Sokszor megebredem ejjel kettőkor, hogy világít a telefon.

Nehez napjai vannak a munkaban, egész nap sirankozik, hogy milyen nehez, kilatastalan minden. Engem sosem kerdez meg, hogy milyen napom volt, vagy hogy hogy van a csaladom, semmit. Megkertem többször is, hogy be cigizzen az erkelyen, vagy legalabb huzza be az ajtot. Mindig cigi szag van a szobaban is. Nem ertem mi történt, ez kb egy honapja van igy. Van amikor minden olyan szép es van amikor egyik pillanatról a masikra kifordul magabol. Mindig mondom neki, hogy valtson munkat ha az a baj. Annyi a valasz, hogy mashol sem jobb, amugy sem az a baja. Csak simán nem erzi magat jol es nincs kedve hozzam sem. Ne kerdezgessem mert kikeszitem es tonkre teszem a napjat.

Elkezdett hullani a haja, fastingel, szoval alig eszik egy nap. Ha mondom neki, hogy egyen egy kis gyümölcsöt, szedjen vitamint, hagyjam en a hulyesegeimmel.

Mit csináljak? Öt hiaba kérdezem, hagyjam békén. Nem ilyen volt, teljesen ki van fordulva önmagából. Nem akarom ezt hagyni, segíteni akarok neki de nem tudom hogyan.

Mi a véleményetek?

2021. szept. 28. 09:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg annyit, hogy huszas eveinkben vagyunk, nemrég házasodtunk ossze.
2021. szept. 28. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Depis.

Szerelmes.

Sok a stressz .

Akarta ő a házasságot?

Stb.

2021. szept. 28. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Rájött, hogy vége az életének. Család, hitel, miközben más még ilyenkor ÉL.
2021. szept. 28. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet chatel valakivel.
2021. szept. 28. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

-depis

-szerelmes

-rádöbbent, hogy vége a fiatalságának, a szabadságának a házassággal

2021. szept. 28. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor miert hazasodtunk ossze? Miert kert meg?

Probalok nem szamonkero lenni vele, de nagyon nehéz, hogy igy elzarkozik. Azt mondja, hogy nehez idoszaka van es sokat stresszel a munkaban es en is csak idegesítem. Regebben is voltak gondok, volt egy problémás időszakunk de nem fordult igy el tőlem. Ugy érzem, hogy nem érdekli, hogy mi van velem, nem érdekelnè ha elhagynàm. Ez naponta valtakozik nala. Egyik nap minden szep, nagyon jo a szex, a masik nap pedig hozzam sem szol, hagyjam békén. Úgy megy el dolgozni, hogy meg sem puszil. Masnap meg bújik hozzám, hogy hiányoztam. Nem ertem mi történik.

2021. szept. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!