Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ezért nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezért nem merek költözni?

Figyelt kérdés

Barátnőm munka után nem hajlandó semmit csinálni itthon a tányérok gépbe rakásán kívül. Semmi olyat amit kényelmesen lehet csinálni tvzés közben ( ruha hajtogatás), vagy amit pár perc alatt kész( berakni a ruháit a szekrénybe).

Én is fáradt vagyok munka után, de tudom ha haza jövök az otthonnal is kell foglalkozni és nem kampány szerűen.

Nem merek vele családi házba költözni mert ebbe a kis lakásba is színre rám szakad az egész..pedig sok gondja nincs,se gyerek..

Már ott tartunk hogy megcsinálom én mert tudom hogy neki hetekig is jó úgy ahogy van..

2021. szept. 28. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Amennyiben a másik idegesít(barmilyen okbol is),ott még az együtt élésnek sincs ertelme nemhogy a további terveknek.

Az en barátom extra rigolyás, az se mindegy, hova teszek le nála egy poharat.multkor azert lettem lecseszve mert fürdés utan vizes a kád széle es nem töröltem le

Folyamat görcsöl vmin, semmit nem merek nála csinálni mielott meg nem kérdezném, hova léphetek, ülhetek, tehetem le ezt/azt, kinyithatom/becsukhaton e az ablakot, hogy tegyem a wx papírt a tartóra, takaritani meg végképp nem merek (pl tükröt),mert agyon kritizálas kozben kiveszi inkább a kezembol es megcsinálja ő, mosogatas után a konyhapultot 2 csepp viz miatt letorli ujra..

Szerinted összeköltöznék vele meg plane ebbe gyerek...?

2021. szept. 28. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne költözz házba. A parkapcsolatert és a nyugalomert sok mindent el kell engedni
2021. szept. 28. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Minek vagy vele? Nincs jobb?
2021. szept. 28. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Az nem normális, amit itt művelsz. Hogy lassan 4 ève fosod ide a bubánatod erről. Keresd fel egy pszichológust.
2021. szept. 28. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem kell családi házba költözni. Nem fog neked falusi parasztasszonnyá válni, kertészkedni, füvet nyírni meg hasonló f4szságok.

A házimunkába meg ha luxus besegítened akkor lakjál anyáddal.

2021. szept. 28. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Na, kérlek szépen.

Ma délután leültök és elosztjátok a házi munkát igazságosan. Utána, ha nem csinál meg valamit, úgy hagyod. Ha ez sem elég, akkor a pl. a szennyest az ágyára hordod, koszos tányérba adsz neki ebédet. De használd a fantáziád...

Az együttélés természetes része a feladatok elosztása, ez alól csak akkor mentesülhet az egyik fél, ha a másik teljes állású családanya/apa.

2021. szept. 28. 13:35
 7/8 A kérdező kommentje:
1es én azért ennyire nem vagyok rigolyás. De az hogy osszehajtom neki a ruháit és arra nem képes hetekig hogy 2perc alatt eltegye, de amikor nem hajtottam össze azt szóvá tette.. vagy azt hogy hetekig jó neki szanaszét hagyva a dolgai holott 2 5perc lenne eltennie.. de az ha rendet akarok csináljam meg magam mert rá várni felesleges mert akkor sose lesz meg..
2021. szept. 29. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
De bakker ezt "hallgatjuk" itt már èvek óta! Meddig akarod mèg húzni a dolgot?
2021. szept. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!