Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósodéknál laktok a pároddal? Milyen így az életed? Kort nemet is írjatok! És h mióta vagytok együtt.
én még nem lakok sehol a párommal, de nem nagy jövő előtt állunk.
hozzánk (lány 22) nem költözhetünk, mert én nehezebben jövök ki anyukámmal.
hozzájuk pedig...........igy is alig birja ki a saját anyját, egész nap a városban flangálnánk :D:D:D:Dcsak h ne kelljen otton lenni!!!!!!
hisz örök érvényű HÜLYESÉG hogy az anyósok jobban tudják :)
XDXD
XDXD
XDXD
XDXD
Én sem lakom még a párommal együtt,de én többet vagyok náluk,mint ő nálunk,mert a munkája miatt nehezen tud szabadulni.(mezőgazdaság)...
Én is kevesebbet eszem jóval mint ők,engem is cukkolnak vele,szinte minden nap...(pl:kákabélű,meg h a macska többet eszik mint te)...ilyenek...de én azt mondom mindig h nekem elég,meg h én ennyivel is jól tudok lakni.
Párom anyjával nem igazán olyan a kapcsoltaom,ah én azt szerettem volna,nem tudok vele beszélgetni,nincs közös témánk.Az az érzésem is van h féltékeny rám.Ezt néha eléggé ki is mutatja.Pl:ha a párom megpuszil,akkor erre ő:engem nem puszilgatsz így.
Ha megyünk valahová,és felöltözöm,nem otthoni ruhát veszek fel,akkor annyira bír nézni,majd kiesik a szeme,de h mit néz nem tudom.
Mogorva természete van,annyira nem is szoktunk beszélgetni,ha kettesben kell vele lennem,inkább kimegyek a páromhoz,nem ülök bent anyósjelöltel,mert tudom h csak csend lenne,mert nem beszélgetünk,és ez kellemetlen nekem.
Próbáltam felé közeledni,beszélgetni is próbáltam vele,de nem tudok.Más mindenkivel el tud beszélgetni,akárki jöjjön náluk,csak velem nem,mindenkit tud dícsérni csak engem nem.A fodrász aki csinálja a hajukat múltkor egy nagyon pici rövidnadrágba jött el hozzájuk,anyósom egyből jajj de kis csinos vagy ebben a nadrágban,de ha én vennék fel olyat....megszólnának,vagy nem jó szemmel néznék.
A párom mindig azt mondja h neki akarjak megfelelni,mostmár inkább etrre törekszem,minthogy az anyjának feleljek meg.A párom szeret,én is őt,csak tudnánk már összeköltözni egy külön házba.Mert a párom mondja,hogy költözzek ide hozzájuk,de én nem akarok,tudom h nem lenne nyugodt életünk,mert a szülei beleszólnának a dolgainkba ah néha most is.
21/L
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy várjatok türelmesen. Mindenesetre arra készülj fel, hogy sokat kell majd nyelned, a békesség, és párod érdekében. Nem akarlak elrettenteni, csak annyit mondok, hogy a türelem rózsát teremt.
Pusza
Kedves Kérdező!
Lehet hogy ismerlek :D:D:D:D
MO- melyik régiójában laksz?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!