Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drámázik, időt kér, elvonul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drámázik, időt kér, elvonul, nem tudja mit akar, majd?

Figyelt kérdés
Ezek után úgy tesz mintha semmi sem történt volna, azt sem mondja mire jutott a kapcsolattal kapcsolatban. Ti kiraknátok az ilyen embert?
2021. szept. 27. 12:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Úgy beszélsz róla mintha együtt sem lennétek.Ezekután miért várod,hogy döntsön mikor te sem vagy biztos.
2021. szept. 27. 13:10
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudjuk mi a dráma, de amilyen hisztit itt levágsz, legjobb esetben sem vagy különb, de nehéz bármit is mondani, mert kb semmit nem írtál le, hogy miről is van szó, csak itt csapongsz mint egy kis tinilányka.
2021. szept. 27. 13:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Nezzetek! Próbáljátok ki hogy egy elvileg felnőtt drámázóval mire juttok a problémák rendezésében. Semmire! Ő problémázik valamin hogy átgondolja erre miután átgondolta, semmit nem mond nektek hogy mire jutott. Mintha kb semmi sem történt volna. Szóval ki lehet próbálni!
2021. szept. 27. 13:13
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy kezdődő kapcsolat vagy valami foglalt ürgével szűrted össze a levet.Semmi info nélkül ne várj tanácsokat.
2021. szept. 27. 13:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Egy éve vagyunk együtt, de én kb besokalltam. Felvet egy kapcsolati gondot (ami addig előtte nem volt az neki)mondom beszéljük meg. Erre ő nem tudja mit akar (van hogy azt sem hogy akarja-e vele a kapcsolatot ami azert ugye engem is érint) adjak időt. Rendben. Adok időt. Erre után meg semmit nem mond arról hogy mire jutott, hanem kerüli a témát a gondot amit ő maga vetett fel. Kb ez a lényeg.
2021. szept. 27. 13:20
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Volt dolgom ilyen pasival. Az első hisztinél repült. Nincs nekem erre időm! Neked is ezt ajánlom.
2021. szept. 27. 13:20
 17/26 A kérdező kommentje:
16-os én is erre az álláspontra jutottam. Ez gyerekes, érettlen játszma.
2021. szept. 27. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ah hagyd a francba,nem tud szakítani,de talonban tart.Az aki időt kér az nem szeret igazán.
2021. szept. 27. 13:22
 19/26 A kérdező kommentje:
Engem már kb nem érdekel mit akar mert ez már lassan az a szint hogy mi a bajod? Találd ki.
2021. szept. 27. 13:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja, hogy megund és te dobd ki.
2021. szept. 27. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!