Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy a belső tulajdonságaiba "szerettem" bele?
Van egy fiú. Elég messze lakik, szóval telefonon, msnen tartjuk a kapcsolatot :S .. Eleinte csak haverok voltunk, de kezdtük egyre jobban meg kedvelni egymást... Nem az a "álompasi" típus, de nem is ronda.
Személyesen még csak 1szer találkoztunk, de akkor még nem annyira ismertük egymást :-)... Nagyon aranyos fiú, jófej, el lehet vele hülyéskedni, kimondja amit érez (: (ez nagyon tetszik benne)..
Egyszer vettük a bátorságot, és bevallottuk egymásnak, hogy többet érzünk egymás iránt mint barát :-) ..
Pár hónap múlva adódik lehetőség arra, hogy találkozzunk (: ..
De bevallom őszintén, nem nagyon emléxem arra, hogy hogy néz ki :/ .. De belsőleg nagyon meg fogott, sőőt (:
Mi lesz, ha nem fog tetszeni? (persze láttam róla képeket, de az azért más)
Van olyan, hogy a belső tulajdonságaiba "szerettem" bele???
Egyrészt: igen, létezik, hogy a belső tulajdonságaiba szeretsz bele. Olyannyira létezik, hogy ideális esetben ennek kéne hangsúlyosabbnak lenni, mert ugye a másiknak a viselkedése az, amivel a legtöbbet konfrontálódik az ember.
Másrészt: nem hiszem, hogy MSN-en keresztül is pont úgy létezik, mint személyesen. Az MSN-es "szerelmekbe" sok dolog beletorzíthat. Pl. az, hogy a nem ismert tulajdonságait ideálisnak feltételezed tudat alatt. Aztán az is, hogy az ember máshogy reagál MSN-en, mint élőben, és az együtt töltendő éveiteket sem MSN-en akarjátok élni, gondolom...
Létezik és teljesen normális dolog. Valóban a külső is számít, hiszen ismerkedéskor az a legelső benyomásunk amit látunk a másikból.
Viszont ha együtt akarunk élni vele, akkor ott már óriási hangsúly a belső tulajdonságokra helyeződik. Lehet akármilyen macsó vagy szépfiú, de lehet hogy seggbuta, vagy kiállhatatlan a jelleme, míg lehet egy átlagos, normális pasi mint esetedben, akivel annyira egy hullámon vagy hogy belezúgtál. Ez így van rendjén, sok sikert és kivirágzást kívánok a kapcsolatotokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!