Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van baj, ha eh nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van baj, ha eh nekem nen fér bele?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a párommal. Szuper kapcsolatnak indult egészen mostanáig. Amikor is közölte, hogy elmegy a kolléganőmmel sétálgatni. (Közös baráti körből ismerte meg nem olyan régen). Ezt azzal indokolta, hogy én nem érek rá, ők meg igen meg amúgy is jóba vagyok a lánnyal. Neki egyébként elég látványosan bejön a barátom. Most azon gondolkodok, hogy mit csináljak. Párommal azóta csak messengeren beszéltem, ott úgy teszek, mintha minden rendben lenne. De valójában nagyon is zavar és szomorú vagyok emiatt, már azon is gondolkodtam, hogy oké menjen el vele, de akkor itt köztünk vége. Jogosan érzem magam megalázva és hülyének nézve? Ti mit gondoltok a szituról?
2021. szept. 26. 14:37
 1/9 A kérdező kommentje:
*ez *nem
2021. szept. 26. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
2 hónap az semmi, még csak ismerkedési randizgatós szakasz, nem kapcsolat. A barátod még keresget és bejön neki a másik lány is. Én itt befejezném vele. Nem te vagy minden gondolata, pedig legalább a kapcsolat elején a vonzás,szerelem elengedhetetlen volna. Menj fel a tinderre és te is ismerkedj.
2021. szept. 26. 14:45
 3/9 Pocak15 válasza:
100%

Engem is nagyon zavarna, de egy kapcsolat az őszinteségen és a kommunikáción alapszik, hogy mindent meg tudtok beszélni egymással.

A legegyszerűbb, hogy elmondod neki kerek perec, hogy téged zavarna ha elmenne vele sétálgatni meg találkozgatni és ha nem érti meg akkor mehet a fenébe...

2021. szept. 26. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én biztos nem állnék egyikkel sem szóba többet. Nem maradtál le semmiről. Legalább időben kiderült, hogy nem szeret.
2021. szept. 26. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha ezt mondani kell egy pasinak, megette a fene az egeszet. Nehogy mar az elejen erre epuljon egy kapcdolat, hogy mar tiltani kell. Nem kellesz eléggé neki, minek alázod meg jobban magad? Szorongsz, tiltogatsz, mar kezd rad negativ hatassal lenni ez a ferfi, ahelyett, hogy feltoltene.
2021. szept. 26. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez ennyi volt. Jelezd a kolleganonek, hogy nem szamitson sok jora, ha minden elsore meglatott punci utan lelkendezve rohangal az uj parja.
2021. szept. 26. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom, de láthatóan ez az ember nem szerelmes beléd, melletted keresi a lehetőségeket. Jobb lenne, ha már most közölnéd vele, hogy neked ez sok, és ha ezt nem tartja tiszteletben, akkor ennyi volt...
2021. szept. 26. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

"Ezt azzal indokolta, hogy én nem érek rá, ők meg igen meg amúgy is jóba vagyok a lánnyal."

Mièrt èrzem úgy, hogy ez èrzelmi zsarolás? Amolyan büntetès, hogy Te most nem èrsz rá vele találkozni, szembesíti vele, hogy akkor így jársz...

A helyedbe nekem szirènázna a vèszharang. Szrerintem jobb, ha el küldöd a bánatba. Nem vesztesz semmit.

2021. szept. 26. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Jogosan esik rosszul.

A kapcsolatunk elejèn a pàrom is kiment kb kétszer az akkori lány haverjaival sörözni, mert azelőtt igy szoktàk meg. A màsodik alkalom után magátòl mondta, hogy többet nem megy nèlkülem velük, mert nem èrzi jòl magát es így is lett.

Ha ezt folytatta volna, én sem maradtam volna vele.

De a te pàrod ugy làtszik előszeretettel van a màsikkal, ràadàsul kettesben... èn nem alàznàm többet magam ès hagynàm őket egymàsnak. Örülj hogy csak kèt hònapot vesztettèl.

2021. szept. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!