Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl jóba van a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jóba van a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal, eddig nagyon jól alakult minden. Míg nem megismerkedett a barátnőmmel, akivel együtt lakok. Valahogy nagyon egymásra találtak, mint kiderült egy helyen dolgoztak, meg ők ugyanabban a városban laknak, én meg csak most költöztem oda. Emiatt sok a közös ismerősük, akiket én nem ismerek és mindig ezekről a dolgokról beszélnek. Elmentünk már együtt bulizni és akkor is ez volt, én meg ültem végig némán, mert nem tudtam mit hozzáfűzni a dolgokhoz. Barátnőm az elején még mondta, hogy nem akar harmadik kerék lenni, de valójában már én vagyok az.

Barátnőmnek szerintem tetszik a srácom, de ugyanakkor mindig mondja, hogy mennyire örül nekünk és milyen jók vagyunk együtt. Fogalmam sincs mit tegyek, mindkettőjüket szeretem. És tudom, hogy nem kéne így éreznem, de igenis nagyon rosszul esik, napok óta csak sírok. Mit tegyek?

2021. szept. 26. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez részükről elég tiszteletlen dolog. Természetes, hogy ha van közös téma/múlt/ismerősi kör, akkor arról beszélgetnek. De mindkettőnek ügyelnie kéne arra, hogy téged ne hagyjanak ki a beszélgetésből. Vagy tudják le ezeket a témákat gyorsan, vagy próbáljanak bevonni téged ilyenkor, pl. Neked meséljék ezeket a dolgokat.

Én a helyedben beszélnék erről velük, ha ez tényleg rendszeres.

2021. szept. 26. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
ki vele!
2021. szept. 26. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond el az érzéseid. Az régen rossz kapcsolat meg barátság, ahol titkolnod kell, ha valami rosszul esik.
2021. szept. 26. 12:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van csak nagyon félek. A barátnőmmel most nyáron ismerkedtem meg (egy helyen dolgoztunk Balatonon meg egy szállásban voltunk és nagyon összenőttünk) szóval nem tudom hogy reagálna rá. Meg a srácot sem ismerem olyan régóta. Attól félek, hogy totál ki fognak akadni és mand engem beszélnek ki egymás között és ez majd szépen összehozza őket. Én meg leszek a szemét, aki ilyet feltételez róluk ,,alaptalanul"
2021. szept. 26. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyentől félsz, az már rég rossz. Ha így történne, nem is baj, minek kellene neked akkor ilyen barát és barátnő?
2021. szept. 26. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Figyi ha így is történne, akkor csak te jártál jól, hogy hamar kiderült róluk az igazság és nem évek múlva. Mindenképp beszéld meg a barátnőddel ezt, mert ha igaz barátok vagytok meg kell tudjátok ezeket beszélni, ha meg nem sikerül legalább te is tudod, hogy hogyan állj hozzá. A barátodban pedig bízz meg, ha nem adott okot az ellenkezőjére, hisz az egy stabil kapcsolat alappillére.
2021. szept. 26. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amióta az egyik srác, akivel pár hete voltam együtt, de már elég erős érzelmeket tápláltam iránta, le is feküdtem vele, mert már hónapokkal azelőtt ismertem, kb. beleszerettem, na és ez a srác meg a barátnőm (méghozzá 13 éves barátságról beszélünk) olyan jól kijöttek egymással, hogy elkezdtek kavarni😂 Hát bennem akaratlanul is azóta bennem van a félelem és félek bemutatni a barátnőimnek a pasit.
2021. szept. 26. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy látod, jól kijönnek egymással, és ezt így elmondod, és megkérdezed, hogy tényleg tetszik-e egyik a másiknak, még nem gyanúsítás, hogy már meg is csaltak a hátad mögött.
2021. szept. 26. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ùgysem fogja bevallani egyik sem hogy bejön-e neki a màsik, de ezzel bogarat ültetsz a fejükbe ès minden tovàbbi hàrmas alkalom feszültsèggel lesz teli.

Èn azt mondom egy kis ideig mèg legyèl figyelő, ha tènyleg vonzòdnak egymàshoz azt úgyis èszre fogod venni, meg àltalában a megèrzèsek sem teljesen alaptalanok. Ha jobban elvan ès több figyelmet szentel a màsiknak, az nàlam is intő jel lenne. Plàne, hogy egy kapcsolat elején az lenne a normàlis, hogy be sem tudsz telni a màsikkal...

2021. szept. 27. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem se azt kerdezd meg, hogy tetszenek-e egymasnak, mit ersz vele?

De barmelyikojuknek elmondhatnad, hogy tok halas lennel, ha a beszelgetes kozos temakra is terelodne, mert kirekesztettnek erzed magad (nyilvan), ha nincs eleg informaciod hozzaszolni.

Tobbet egyebkent nem tudsz tenni, kiveve persze a kapcsolatot epiteni, jo fej baratnonek lenni - ez a legfontosabb amugy is.

2021. szept. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!