Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ennyi italozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi italozás sok egy kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Nos. Focizik edzés után ( heti 2 ,de van hogy csak 1, munka miatt) akkor sörözik. De meccs után mindig rendszeresen szétcsapja magát.Meccs pedig szezonban minden hétvégén van Szombaton , vagy vasárnap.30 éves férfiról van szó.

Én soknak érzem.

2021. szept. 24. 13:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

#18!

Nem akarom leszólni a focit és a focistákat, mert nézni én is szeretem a jó meccseket. De minden mérkőzés vagy verseny után lenne ok ünnepelni, lazítani, lerészegedni.

Sajnos a focisták többnyire abból a rétegből kerülnek ki, akik rendszeresen isznak.

Azért írtam a saját példámat, mert 1-6 órás versenyeim vannak, ami alatt végig koncentrálni kell, mert különben összetöröm magam. Tehát nem lehet sem a fizikai, sem a pszichés terhelésre fogni az alkoholizálást.

Nekem ez már inkább úgy tűnik, hogy a lerészegedés előtt még fociznak egyet.

2021. szept. 24. 14:44
 22/30 anonim ***** válasza:
41%
Nőként én is kb ezt csinàlom, a férjem is. De ha te nem iszol, természetes hogy soknak érzed.
2021. szept. 24. 14:54
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"azért a bringaverseny más kategória mint egy falusi focimeccs" - pontosan, a falusi focimeccs lerészegedéssel a végén a suttyó, proli kategória.

Nekem nem kellene ilyen alkesz pasi, de te tudod. Én is járok sportolni, többfélét is, inni is szoktam. Pl. rúdtánc edzés péntekenként van és minden második alkalommal elmegyünk a közeli bárba és iszunk egy koktélt a csajokkal. Néha kettőt is. Ennyi.

Tinikoromban ittunk minden hétvégén és elég sokszor részegek voltunk. 30 vagyok most, ennyi idősen a rendszeres lerészegedés szerintem irtó gáz és mindenképp problémára utal.

2021. szept. 24. 15:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem ez a fő kérdés, hanem hogy megállsz-e neki.
2021. szept. 24. 15:34
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked sok akkor sok! Ha ő neki így jó, hát nem tudod megváltoztatni!

Változtass, hagyd el.. egy alkesszal nem jó élni! Nincs értelme!

2021. szept. 24. 16:35
 26/30 A kérdező kommentje:
Szeretem és igazából nincs okom panaszra de soknak érzem ezt a pia mennyiséget. Plusz én vagyok az állandó sofőr ilyenkor és már unom.
2021. szept. 24. 16:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy már van gyereketek! Nagy élmény lesz látni a gyereknek, hogy apa totál részeg.
2021. szept. 24. 16:56
 28/30 A kérdező kommentje:
27 Nincs gyerekünk. Nem is tervezünk.
2021. szept. 24. 17:11
 29/30 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem akartok gyereket, ne legyél olyan, mint egy középkorú, hàzsàrtos feleség...

N

2021. szept. 24. 17:17
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kb. úgy kezdtem, ahogy srác is. Hétköznap keveset, de ndszeresen. Néha még vastagon. De olyan nagyon szeétcsapott sohasem voltam

Szűk 3 év alatt eljutottam a keresőképesség határára

Piasan vezettem napi 80 km-et, kicsit piasan dolgoztam, egyre kínosabb volt az egész.

Én pont a gyerekeim miatt tudtam kiszállni ebből, de nagyon kemény volt, több kudarccal.

Szerencsém is volt, azt hiszem.

Jó lenne kicsit elterelni erről a színről, mert vezethet ez nagyon rosszra is.

2021. szept. 24. 22:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!