Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Levegőnek néz, így véget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levegőnek néz, így véget vetettem a dolognak?

Figyelt kérdés

A barátom soha nem volt az az egész nap írogatós fajta. Azonban mostanában van olyan nap,hogy nem beszélünk, vagy megbeszélünk egy programot, és az utolsó percben lemondja. Én pedig lemondtam már a többi programom és az a vége, hogy itthon ülök egész hétvégén és sírok.

Most 3 napja konkrétan alig beszél velem,1-1 szót... telefont nem veszi fel,nem hív vissza,nem keres.

Nos,elegem lett. Nem írok neki többet addig,amíg nem keres,( kíváncsi vagyok hány nap után fog) és ha keres is, megmondom hogy véget vetettem a dolognak.

Az a gond viszont, hogy nagyon szeretem..

Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan felejtsem el, tegyem túl magam a dolgon? Barátnőim ritkán érnek rá, egy kivételével mindenkinek van pasija. Azzal az egy szingli barátnőmmel el is megyünk inni szombaton,hogy lefoglaljam magam.

Utolsó éves vagyok, már csak egy tárgyam van és a szakdogám.

(Nem élünk együtt, egyetemisták vagyunk)

22L

2021. szept. 22. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg elég egyoldalú kapcsolat volt, ne bánd hogy vége lett. Úgy tudod a leghamarabb túltenni magad rajta ha pasizol ezerrel.
2021. szept. 22. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kutyaharapást szőrivel... igenis menj el a barinőddel és legyél nyitott. Tudatosítsd magadban, hogy ennek már rég vége, ez nem kapcsolat volt csak valami felszínes posvány, nem szeret. Aki szeret az nemhogy visszahív, hanem ő maga keres. Nem vagy neki fontos, csak amolyan "tartalékcsaj" ha nincs jobb dolga (hogy durvábban már ne is fogalmazzak).

Szerinted ez a "kapcsolat" hova vezetett volna, van ennek bármilyen jövője is???

2021. szept. 22. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szereted, ő egèszen biztosan nem szeret tèged. Szerintem is kezdj el ismerkedni, az elvonja a figyelmed. Szerintem ő is azt teszi, azèrt sem èr rá veled foglalkozni.
2021. szept. 22. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret téged! De még nagyon fiatal vagy, bőven lesz időd új szerelmet találni. Olyat aki keres, megbecsül és nem néz levegőnek.
2021. szept. 23. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!