Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Megmutattad es utana le kellett volna ezt zárni.
Igy legalább megismerted h beteg
Köszönöm így ismeretlenül is a megerősítést már annyiszor hallottam tőle hogy én csinálom szarul hogy el is hittem. Már egy jó ideje próbalom neki elengedni hogy látom hogy folyamatosan bejelentkezik mert úgy voltam vele titkom nincs de már kezd folytó lenni amit csinál.
Saját szememmel látom mennyiszer lép be. Ugye a facebooknak van egy olyan része ahol ezt meglehet nézni.
Reggel az az első hogy megnézi napközben is vagy kétszer és elalvás előtt azaz utolsó dolga hogy még ránéz esetleg teljesen visszakutat olvasgat
Jó nagyot hibáztál, hogy hagytad magad zsrolni és megadtad a jelszavad. Mi ez a baromság, hogy jelszavakat adunk a másiknak, sőt, kikövetelik? WTF?
Változtasd meg a jelszavad.
Mai szolgalelkű önbecsüléshiányos női párkapcsolati kérdés pipa.
Azt árulja el valaki, hol szeditek össze ezeket az elmebeteg pasikat, és főleg miért engedtek meg nekik mindent.
Komolyan tiszta szánalmas....
Jah, kérdésedre válaszolva: nem, nem normális.
De te sem igazán...
Nem vagyok szolgalelkű..
De nyilván most hagytam magam elnyomni. Én csak elhittem neki hogy én csinálom rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!