Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem hibaztat,hogy nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem hibaztat,hogy nem volt este semmi?

Figyelt kérdés

Amúgy is zűrös a kapcsolatunk az elmult honapokban…de a tegnapi szamorma nevetseges volt..

Jol telt a nap: munka,delutani program,otthon nyugisan elvoltunk .Majd megkérdeztem,hogy erzi magat ugy általánosan? Na ebbol aztan jott a reszerol mindenfele vadaskodas,hogy miert kerdezek iylet ,biztos hatso szandekom van , mert minden no ilyen stb. Aztan meg azt is hozzam vagta,hogy szeretett volna velem szexelni ,de en biztos nem akarom. Rakerdeztem ezt is mibol gondolja? Abbol gondolta,hogy o mikor neztuk a tvt a kanapen egymástól messze annyit mondott,hogy mar bennem lenne. (Gyakran, naponta tesz hasonlo megejgyzeseket es gyakran ,ha rakerdezek hogy komolyan?azt valaszolja csak viccel).Szoval most nem reagaltam ra semmit csak mosolyogtam.Ebbol azt szurte le,hogy en nem akarom.. amúgy is mondtam mar ezerszer neki,ha valamit akar jojjon ide fejezze ki,ne a semmibol dobja be,hogy na csinalnam.En meg “oke,csináld”?…

szoval annyit valaszoltam neki,hogy te mindig kitalalod a fejedben hogy en mit akarok,ami nincs is ugy.Erre elpattant az agya,fenyegetően kezdett velem beszelni.Mire mondtam hogy ok hagyjuk abba ezt a stilust nekem ne add elő. Majd a halóból kiabalta ram,hogy koszi a jo szexet,koszi.

Nem ertem,miert az en hibam hogy nem votl?Mintha en buntetnen ezzel?Ez vicc nekem mi érdekem ebbol?En is szeretem es en is vagyok ra..

Azota hozzam se szolt es szol..annyit se mondott hogy elnezest a viselkedesert…kinek van igaza?Egyaltana normális ezaz ember?

2021. szept. 21. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fantasztikus, hogy annyira tirpák fel se fogja egy gyere du.ni szövektől normális nő nem hogy nem fog nedvesedni mint a Niagara de még a te ide sose tedd be táblát is kitenné. S nem nem azért mert a nő frigid. Ő kiskölyök agyban.
2021. szept. 21. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem ugy indul ket ember kozott, mint amikor az ember fizetos nohoz megy. Az mar reg rossz, ha atkarolas, cirogatas nincs elotte, ami amugy is van, es ebbol indul el annak az eldontese, hogy lehet-e folytatas.
2021. szept. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!