Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem hibaztat,hogy nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem hibaztat,hogy nem volt este semmi?

Figyelt kérdés

Amúgy is zűrös a kapcsolatunk az elmult honapokban…de a tegnapi szamorma nevetseges volt..

Jol telt a nap: munka,delutani program,otthon nyugisan elvoltunk .Majd megkérdeztem,hogy erzi magat ugy általánosan? Na ebbol aztan jott a reszerol mindenfele vadaskodas,hogy miert kerdezek iylet ,biztos hatso szandekom van , mert minden no ilyen stb. Aztan meg azt is hozzam vagta,hogy szeretett volna velem szexelni ,de en biztos nem akarom. Rakerdeztem ezt is mibol gondolja? Abbol gondolta,hogy o mikor neztuk a tvt a kanapen egymástól messze annyit mondott,hogy mar bennem lenne. (Gyakran, naponta tesz hasonlo megejgyzeseket es gyakran ,ha rakerdezek hogy komolyan?azt valaszolja csak viccel).Szoval most nem reagaltam ra semmit csak mosolyogtam.Ebbol azt szurte le,hogy en nem akarom.. amúgy is mondtam mar ezerszer neki,ha valamit akar jojjon ide fejezze ki,ne a semmibol dobja be,hogy na csinalnam.En meg “oke,csináld”?…

szoval annyit valaszoltam neki,hogy te mindig kitalalod a fejedben hogy en mit akarok,ami nincs is ugy.Erre elpattant az agya,fenyegetően kezdett velem beszelni.Mire mondtam hogy ok hagyjuk abba ezt a stilust nekem ne add elő. Majd a halóból kiabalta ram,hogy koszi a jo szexet,koszi.

Nem ertem,miert az en hibam hogy nem votl?Mintha en buntetnen ezzel?Ez vicc nekem mi érdekem ebbol?En is szeretem es en is vagyok ra..

Azota hozzam se szolt es szol..annyit se mondott hogy elnezest a viselkedesert…kinek van igaza?Egyaltana normális ezaz ember?

2021. szept. 21. 09:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Tini párkapcsolat.
2021. szept. 21. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Miért ültök ti egymástól messze eleve a kanapén? :-)

Úgy nehéz kezdeményezni bármelyik félnek is.

Nálunk is volt ilyen, én is elég durci lettem egy idő után,

mert azért mindig egy nőnek kezdeményezni a szexet az elég megalázó

tud lenni egy idő után..

Egyszer aztán ezt megmondtam neki, hogy vagy kezdeményezi ő innetől,

vagy nem lesz semmi.Vette az adást.

2021. szept. 21. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Normális e a viselkedése? Nem.

Jogos volt e a kiakadása úgy, hogy gyakorlatilag a semmiből csinált problémát? Nem.

Rendben van e, hogy csak úgy hirtelen felkapja a vizet egy olyan dolgon, amit értelmesen kellett volna megbeszélni? Nem.

Tud értelmesen, felnőtt módjára kommunikálni veled? Nem.

És, hogy hosszú életű lesz e így ez a kapcsolat? Nem igazán.

2021. szept. 21. 09:42
 4/12 A kérdező kommentje:

3, teljesen igazat adok neked.

Ezzel o nincs tisztaban,hogy keptelen normlisan kommunikalni anelkul,hogy ne szitkozodna vagy lenne duhos es vadaskodna.

En mar nem is akarom megertni ot,az o dolga, vagy valtoztat vagy majd idovel en valtoztatok mashoz…

2021. szept. 21. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az en párom 40 felett is ilyen.

Megesik hogy a fejébe kreál dolgokat es elkezd azokkal vádolni, ontja rám es tele van haraggal meg gyulolettel.

En meg pislogok eleinte hogy mi van...? Aztan már ugye provokativ is (ezert veszekedes lesz), aztán meg bánto is (abboo meg síras a részemrol)

Es én ia nemegyszer mondtam már neki hogy ezek a TE gondolataid, nem az enyémek! Te kreálod de szitasz utálatot veszekedést mert a TE agyad ezzel van tele! Én meg boldogan elvagyok vele mindezek elott, éldegélek a kis illuzióimban uszkálok a szerelemben erre kapom ezt. Tenyleg az első mindig hogy ledöbbenek hogy mi van?

Ahogy telik mulik az idő es tortennek események is ok okozatok meg minden, már valahogy mintha kezdené észrevenni magát! Már kaptam olyat, hogy ne higyjem hogy nem szeretne vagy akármi, csak sok a stressz.

(Bocsánatot azert soha nem kér...)

Erre neha rámondom, hogy magadnak csinálod a stresszt..nem én.

Mi itt tartunk, hogy belátása van.

Azaz remeny van legalább.

2021. szept. 21. 09:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3. Ez olyan sztem a sracnal mint a viccben, amikor a nyuszi ment a sünihez az ásóért.

Egesz uton morfondírozott magaban odaadja e az ásot vagy nem, á biztos nem, de talán mégis, de ha mégse...mire meg odaért csak annyit mondott a süninek hogy tudod mit?b.szd meg az ásódat.

Ebbe a hibába sokan beleesnek.

2021. szept. 21. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
"normális ezaz ember?" Szavazás indul! Normálisak ezek az emberek?
2021. szept. 21. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az nyuszikás vicc jutott nekem is az eszembe.

Még a szociopata apám, aki egyszer csak bevágta a durcit, aztán találgatták, ki mondott rosszat és mivel és hogy engeszteleljük ki?

Nyomtató volt.

Menekültünk,ahogy tudtunk.

Közöttünk nagy a korkülönbség, ami állítólag rosszat tesz a szexnek is, de nem!

Elég egy halovány utalás, mondjuk elindul fogat mosni, már hagyom is csapot papot: tv-t, munkát, játékot.

De, ha nagy ritkán mégsincs semmi, akkor is összebújva alszunk el.

2021. szept. 21. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Dedós párod van, de zsák a foltját itt igaz.
2021. szept. 21. 11:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tunik felnott viselkedesnek a szex miatt hisztizni. Ha nem kepes a felszultseget mas modon levezetni, akkor sok problemaja lesz az eletben. Ha te leszel a lyuk hozza, akkor neked is sok problemad lesz.
2021. szept. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!