Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, mit tesztek nap mint nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tesztek nap mint nap azért, hogy megtartsátok a párotokat?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 08:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
71%
20-as, de ezt azért teszed, mert akarod tenni. A mit teszel azért, hogy megtarsdban benne van az, hogy mi az, amit nem akarsz megcsinálni, de megteszed, mert félsz, hogy különben elhagynak.
2021. szept. 21. 12:19
 22/37 anonim ***** válasza:
36%

Adok neki enni meg elveszem a lakáskulcsát. 😃

Na jó, komolyan...

Ennyi év után is...odafigyelek magamra. Öltözködés, súly, egyéb téren kinézet. Próbálok itthon sem slamposan lenni. Nem kisestélyi, de azért valami csinibb-kényelmesebb kombináció. Próbálom nem mindenért b*gatni, nem mindig mindent elvárni tőle, hanem kérni. És ha megcsinálta, megköszönöm. Odafigyelek rá, meghallgatom mikor mondanivalója van. Még ha nem is érdekel :) De ilyen nagyon nincs, mert ami őt érdekli, foglalkoztatja, az mind ő, és ami ő, az meg engem érdekel. Hirtelen ennyi...

2021. szept. 21. 12:31
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
...de bár bízom benne csak rosszul lett megfogalmazva a kérdés. Mert ezeket a kapcsolatért teszem inkább, nem hogy ne hagyjon el. Majdnem ugyanannak mondható, de mégis van különbség.
2021. szept. 21. 12:34
 24/37 anonim ***** válasza:
51%
A társa vagyok
2021. szept. 21. 13:40
 25/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem veszekszem vele, elfogadom olyannak amilyen és nem akarom megváltoztatni. Támogatom a döntéseiben, a céljai elérésében. Ott vagyok ha szüksége van rám, ha szeretné hogy valaki csak meghallgassa, vagy ha a véleményemre kiváncsi. Hagyok neki énidőt, nem zaklatom a nap 24 órájában hogy hol van vagy mit csinál. Nem háziasszonyosodtam el mellette, ugyanúgy kiöltözök csinibe hogy tetszen neki. Minden nap lefekszünk egymással, és ezt nem kényszerből teszem, hanem mert élvezem vele az együttléteket. Kezdeményezek új dolgokat, nem zárkozom el előlük.Hagyom hogy udvaroljon és kedveskedjen, és minden nap újra és újra elcsábítson mint a kapcsolatunk elején. Nem zárkozunk 4 fal közé, sűrűn megyünk programokra kirándulni. A bajokat és gondokat célként fogjuk fel, amiket közösen együtt oldunk meg.
2021. szept. 21. 13:49
 26/37 anonim ***** válasza:
70%
Nem megtartani szeretném, hanem boldoggá tenni. Mindketten teszünk azért, hogy működjön, apró figyelmességekkel, kedves szavakkal, érintésekkel, őszinte beszélgetéssel, minőségi közös időre való törekvéssel.
2021. szept. 21. 14:27
 27/37 anonim ***** válasza:
76%

Mit teszek? Amit ő is. Figyelünk egymásra, gondoskodunk egymásról. És adjuk önmagunkat, akik vagyunk, nincs alakoskodás, nincsenek játszmák. Ha rosszkedvünk van, akkor az van, attól még szeretjük a másikat.

Ez csakis oda-vissza alapon tud működni. Van olyan időszak, nap, hét stb., hogy én teszek többet, van hogy ő. Emberek vagyunk, hibákkal, de így szeretjük egymást.

2021. szept. 21. 14:44
 28/37 anonim ***** válasza:
36%
Azigen 1-2 nyomorult jó lepontozta a válaszokat. Akkor kedves lepontozók avagy kérdező erre az ostoba kérdésre mi a jó válasz??
2021. szept. 21. 15:00
 29/37 A kérdező kommentje:

Hagytam h mindenki úgy értelmezze ahogy jólesik. Elképesztő egyesek milyen stílusban képesek megnyilvánulni, másrészt külön érdekes h azok a válaszok nullásak amik egy egészséges kapcsolat példái. Senkit válaszát nem értékeltem, nem is fogom, az általános hozzáállás kiadja az eredményeket már most, ami elég szomorú.

A kérdésem egyébként arról szól h a nők mit tesznek azért h fenntartsák az egészséges kapcsolatot a párjukkal.

2021. szept. 21. 15:11
 30/37 anonim ***** válasza:
59%

Sztm is érdekes, hogy a normális válaszok vannak lepontozva.

N29

2021. szept. 21. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!