Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tesztek nap mint nap azért, hogy megtartsátok a párotokat?
Adok neki enni meg elveszem a lakáskulcsát. 😃
Na jó, komolyan...
Ennyi év után is...odafigyelek magamra. Öltözködés, súly, egyéb téren kinézet. Próbálok itthon sem slamposan lenni. Nem kisestélyi, de azért valami csinibb-kényelmesebb kombináció. Próbálom nem mindenért b*gatni, nem mindig mindent elvárni tőle, hanem kérni. És ha megcsinálta, megköszönöm. Odafigyelek rá, meghallgatom mikor mondanivalója van. Még ha nem is érdekel :) De ilyen nagyon nincs, mert ami őt érdekli, foglalkoztatja, az mind ő, és ami ő, az meg engem érdekel. Hirtelen ennyi...
Mit teszek? Amit ő is. Figyelünk egymásra, gondoskodunk egymásról. És adjuk önmagunkat, akik vagyunk, nincs alakoskodás, nincsenek játszmák. Ha rosszkedvünk van, akkor az van, attól még szeretjük a másikat.
Ez csakis oda-vissza alapon tud működni. Van olyan időszak, nap, hét stb., hogy én teszek többet, van hogy ő. Emberek vagyunk, hibákkal, de így szeretjük egymást.
Hagytam h mindenki úgy értelmezze ahogy jólesik. Elképesztő egyesek milyen stílusban képesek megnyilvánulni, másrészt külön érdekes h azok a válaszok nullásak amik egy egészséges kapcsolat példái. Senkit válaszát nem értékeltem, nem is fogom, az általános hozzáállás kiadja az eredményeket már most, ami elég szomorú.
A kérdésem egyébként arról szól h a nők mit tesznek azért h fenntartsák az egészséges kapcsolatot a párjukkal.
Sztm is érdekes, hogy a normális válaszok vannak lepontozva.
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!